Mam propozycję spotkania sie w jakiejs kawiarni w Warszawie.
Jestem z Pruszkowa. Osoby z Warszawy i okolic piszcie. Fajnie by było sie spotkać z Wami i naszymi rodzinami. Myśle o spotkaniu w jakis ciepły,słoneczny dzień. Moze to być kwiecień albo maj.
Co Wy na to ?
Dobry pomysł.
Już wcześniej próbowałyśmy się 'skrzyknąć' na spotkanie (chyba) na tydzień temu, ale dwie osoby się rozchorowały (aby nas trzy ) ).
Ja jestem ZA.
[ Dodano: 2012-03-09, 15:45 ]
miało być: a było nas trzy
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
pytanie do warszawiaków, czy w okolicy Łazienek, JEST JAKIŚ NIE WIEM BAR, KAWIARENKA LUB COŚ PODOBNEGO? ŻEBY W RAZIE ZŁEJ POGODY MIEĆ BLISKO LOKUM AWARYJNE, LUB ŻEBY TRAMWAJEM LUB METREM przejechać nawet
iwka3219, galaretkę Ci zrobię, ja mam trochę dalej z przyjazdem nie ma kłopotu ale jak sie przeciagnie spotkanie to jest może gdziś blisko mały hotelik/ schronisko? wie ktoś?
u mnie nogi zawsze są w zamrarzace hi hi hi , mam ogromną z 4 świniaczki by weszły,
iwka3219, dzięki za propozycję , jak dam radę sie wyrwać to na pewno z galaretką lub czymś podobnym się zjawię,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum