Ludzie, myslałam, że to spotkanie towarzyskie, a tu kroi się spotkanie angentów na szczycie: ".. najlepsze kasztany rosną na Placu Pigall, a Zuzanna lubi je tylko jesienią..."
Na pewno się odnajdziemy... my właśnie ruszamy w "Polskę"; przez Jasną Górę do Łodzi w odwiedziny do naszej wspaniałej "małgosi43"... jutro spotkanie "Na Szczycie" w umówionym "tajemnym" miejscu (jak wyżej). Odnajdziemy Was dziewczyny, na pewno - my ludzie z Sudetów... obcy zawsze dobrze "rozpoznawalny" (sztuk 2)... do miłego
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
"Spotkanie w Warszawie 2" nazwane przeze mnie "Zlotem bis" to już historia. Ci co byli a dla których Zlot w Żegiestowie z różnych powodów jest poza zasięgiem, dowodzi, że my członkowie Rodziny Forum; Fundacji Dum Spiro-Spero, czujemy się bardzo miło i sympatycznie w swojej obecności. Takie spotkania, jako kontynuacja naszej Forumowej wirtualnej znajomości, spędzenie wspólnie odrobine czasu, wypicie kawy, spojrzeniu sobie głęboko w oczy, rozmowa, daje niesamowitą radość i pozostawia niezapomniane wspomnienia. Bardzo dziękuję naszym wspaniałym Forumowiczkom za udział w spotkaniu, za miło spędzony czas i zachęcam do takich spotkań. Nie zamykajmy się tylko w klikaniu i literkach. Gdy na Zlot jest nam za daleko pamiętajmy, że tuż obok nas jest ktoś dla kogo warto poświecić trochę swojego czasu, z kim warto wymienić się odrobiną uśmiechu.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Bardzo żałuję, że nie mogłam dotrzeć na to spotkanie Nie dane mi poznać Was w realu. Mam nadzieję, że jednak będzie jeszcze okazja.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Tak właśnie jest z tymi spotkaniami, zawsze są o niebo za krótkie, a przynoszą i zostawiają tyle emocji i pozytywnej energii...
Zazdrość nie pomaga, to trzeba po prostu przeżyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum