JustynaS1975, Jesli moge sie dołaczyc...to juz w pozniejszych godzinkach..bo do 17 prowadze emisje glosu..ale pozniej chetnie bym WAS spotkala..mieszkam tuz przy Polach;-)
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Richelieu napisał/a:
jo_a napisał/a:
macie zakaz napieprzania o forum :P
Już to widzę, jak posłuchają.
Już mnie zaczynają uszy piec! I na języku wyrasta mi "pypeć".
Riczu, tak jakbyś ich trochę podburzał....
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-11-17, 12:54 ] Nie, no skąd Ci do głowy w ogóle przyszło takie podejrzenie ... ? Ja ? Ich ? Podburzał ?! W życiu nie ! ( )
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Richelieu napisał/a:
jo_a napisał/a:
macie zakaz napieprzania o forum :P
Już to widzę, jak posłuchają.
Już mnie zaczynają uszy piec! I na języku wyrasta mi "pypeć".
Riczu, tak jakbyś ich trochę podburzał....
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-11-17, 12:54 ] Nie, no skąd Ci do głowy w ogóle przyszło takie podejrzenie ... ? Ja ? Ich ? Podburzał ?! W życiu nie ! ( )
Robi się coraz ciekawiej i przyjemnie na duszy; Gonia, iwka3219...
[b]Justynko[/b] pozwól, że coś zaproponuję i powiem prosto z mostu; aby nie skończyło się tak jak z planowanym poprzednim spotkaniem: "Warszawa" - sztuk dwie...
Proponuję aby do wtorku do godz.00,00 zadeklarować swoją obecność. Proszę Justynkę o podanie dokładnie gdzie mam zaparkować w Warszawie na Polach Mokotowskich (lokal na pewno wskażesz też znakomity na popołudniową kawową biesiadę Forumowiczów). Sorki, jestem jak nas nazywacie "słoikiem" (zasłyszane w telewizji) prosto z trasy i mogę mieć problemy. Godzinę ustalimy i podamy, jak myślę w środę (narazie obowiązuje zaproponowana 13,00). Skoro jestem jednym z pomysłodawców (wraz z Justynką) tego właśnie spotkania powiadam Wam; porządek i dyscyplina wskazana a skoro jadę 450 km to mi wybaczycie taki tekst...
A Wam; górnoślązacy, jo_a, Richelieu... radzę szykować maść na języki i patrzcie jakie niebo będzie różowe tego popołudnia....
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Ja juz potwierdzam chociaz troche wczesnie zaczynacie ;-)to mam nadzieje ze skonczycie w miare po 19 ..jeszcze sie zalapie na pare godzinek z Wami;-***
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Godzinę ustalimy i podamy, jak myślę w środę (narazie obowiązuje zaproponowana 13,00).
Krzysztofie, właściwie czekałam na Twoją odpowiedź. Właśnie ze względu, że przejeżdżasz szmat drogi.
kmis757 napisał/a:
Proszę Justynkę o podanie dokładnie gdzie mam zaparkować w Warszawie na Polach Mokotowskich
Jestem niezmotoryzowana, i się na tym nie znam, ale postaram się dowiedzieć, gdzie będziesz mógł zaparkować.
Także tak jak pisze Krzysztof w środę rano, będzie podana konkretna godzina. Póki co, obowiązuje godzina 13.00 w sobotę.
Ja rezerwuję całą sobotę dla Was.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Krzysiu,
Niestety z moim obcenymi sprawami/ obowiazkami, ciezko mi powiedziec na 100% ze bede.
Ja moze po prostu bede w kontakcie z Justynka i jak mi sie uda, wpadne.
I jest tak:
spotkanie w W-wie jest planowane na sobotę 24.11.2012 o godz. 15.00 - Pola Mokotowskie od ul. Żwirki i Wigury. Przejdziemy to jednej z knajpek, tam siądziemy.
Pozdrawiam
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum