Mi pasuje postaram się przybyć pozamieniam jakoś se grafik tak by było dobrze Jak pola do żwirki i Wigury to nawet nie daleko mam z ochoty a dokładniej z Korotyńskiego
_________________ Znajdziesz mnie też na
Facebook!
Spotkanie warszawskie DSS odbyło się. Byłyśmy Klawik i ja Pogadałyśmy sobie przemiło na przeróżne tematy, mniej poważne i te bardziej
Klawik, dziękuję
Mam nadzieję na inne spotkania
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
wiesz ja ledwo siedzę gdybym była z wami pewnie bym jeszcze była w autobusie, a w domu bym zastała wielki syf, choć nie powiem kiedy ostatni raz zostawiłam męża na 1.5 dnia z dziećmi to było nawet czysto i dzieci się nie skarżyły
Tak jak pisała Justyna spotkanie odbyło się. Było bardzo miło, może właśnie dlatego, że nie było na nim tłumów. Ja się świetnie bawiłam i mogłam nagadać się do woli. Justyna ty chyba też. Oczywiście na następne spotkanie już się piszę. Polecam takie spotkania innym - naprawdę warto
_________________ KlaWik