Autor |
Wiadomość |
Temat: Fibromatosis agressive |
pacjent002
Odpowiedzi: 366
Wyświetleń: 174073
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-10-15, 18:12 Temat: Fibromatosis agressive |
Witam
Mam pytanie, czy jest możliwe to aby wzrost apetytu tylko na słodycze był wywołany rozrostem guza? Ostatnio jadłabym tylko i wyłącznie słodycze i bardzo mnie to zaciekawiło, czy ma to jakiś związek z mym "obcym" wiem, że może to dziwne pytanie ale od jakiegoś czasu strasznie mnie nurtuje |
Temat: Fibromatoza - guz barku |
pacjent002
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 13750
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-09-14, 17:53 Temat: Fibromatoza - guz barku |
Mam podobnie tzn rośnie ale ja mam w jamie brzusznej i lekarze na razie nie podejmują leczenia tylko obserwuja, niestety w Polsce jest mało miejsc w których są specjaliści od tej choroby, ja też mam zamiar skontaktować się z polecanym tu prof Rutkowskim może on pomoże |
Temat: Fibromatoza - guz barku |
pacjent002
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 13750
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-09-14, 16:03 Temat: Fibromatoza - guz barku |
Niestety, ale faktycznie leczenie tego dziadostwa jest trudne, ja też wiem to z własnego doświadczenia, a czy ten guz powoduje jakieś dolegliwości?? |
pacjent002
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-09-12, 18:40 Temat: Fibromatosis agressive |
Chyba będę musiała jechać, aczkolwiek mam daleko. Najgorsz jest to, że praktycznie każdy lekarz twierdzi coś innego, ich wypowiedzi ni są zgodne już powoli tracę siły, normalnie nie wiem co mam już robić, a niestety boli |
pacjent002
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-09-11, 11:59 Temat: Fibromatosis agressive |
ojejku no cóż ale dziękuję za szybką reakcję wiem tylko tyle że nie mam wszystkiego wyciętego ponieważ lekarze nie wiedzieli co to jest, zresztą z tego co wiem wiele lekarzy nie do końca orientuje się w tej przypadłości
[ Dodano: 2013-09-11, 14:43 ]
i jeszcze jedno pytanie co jest najskuteczniejsze w leczeniu tego "maluszka" |
pacjent002
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-09-11, 11:27 Temat: Fibromatosis agressive |
Witam!!!
Cały czas szukałam forum na temat tego pieruństwa i wreszcie jest ha! znalazłam, ja też jestem niestety posiadaczką tego czegoś, jednakże u mnie jest tylko fibromatosis nie jest nigdzie napisane że agresywna, stąd moje pytanie czy pomimo "nieagresywności" to też może niestety odrosnąć i czy badanie usg wykaże nieprawidłowości dotyczące ewentualnej zmiany (moja fibro zagnieździła się w jamie brzusznej) |
|