1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: guz pod uchem |
puma
Odpowiedzi: 50
Wyświetleń: 21898
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2018-12-29, 00:28 Temat: guz pod uchem |
Trzymam kciuki i powodzenia! |
puma
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2018-10-27, 22:51 Temat: guz pod uchem |
W sumie im bliżej tym wygodniej, na jednej wizycie się przecież nie kończy. Życzę powodzenia i zdrówka oczywiście |
puma
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2018-10-25, 18:49 Temat: guz pod uchem |
Nie wypowiem się na temat innych szpitali czy lekarzy ale mogę polecić szpital w którym mnie leczono- WCO Poznań Garbary. Oddział laryngologiczny super, byłam dwa razy i za każdym razem bez problemów, chociaż zdaję sobie sprawę, że to zależy od przypadku. |
puma
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2018-10-10, 20:16 Temat: guz pod uchem |
U mnie po wycięciu guza wraz ze ślinianką okazało się, że jest on nie złośliwy, natomiast małe narośle na języku, które lekarze stomatolodzy brali za afty okazały się złośliwe- rak płaskonabłonkowy. Miesiąc po operacji wróciłam na kolejną- tym razem z dziąsłem. Okazało się, że kolejny nowotwór ulokował się właśnie tam, i nie był to przerzut tylko całkiem odrębny twór. Taka ze mnie szczęściara.... |
puma
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2018-10-07, 19:18 Temat: guz pod uchem |
Też miałam powtarzane biopsje guza na śliniance, za pierwszym razem nie udało się pobrać materiału, za drugim trafić dokładnie w miejsce, dopiero za trzecim za pomocą usg pobrano materiał. Też mi lekarz mówił, że to się często zdarza. Powodzenia! |
|
|