Autor |
Wiadomość |
Temat: Zmiana guzowata w śródpiersiu górnym |
rodzynka
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 15733
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-01-29, 23:57 Temat: Zmiana guzowata w śródpiersiu górnym |
Enigman, dobre wieści - obyś bezproblemowo zniósł chemię. Esk. beacopp mimo że bardzo toksyczny, to zazwyczaj jest dobrze tolerowany. U mnie dopiero po trzecim pojawiły się problemy - częsta agranulocytoza + silna anemia.
A co do towarzystwa, to w tym wieku współspacz Ci raczej nie chrapie Ja leżałam na Twoim miejscu przy ESHAPie, towarzyszył mi na łóżku obok pan, który nie dość, że chrapał, to jeszcze głośno śpiewał przez sen. To był kosmos. Na szczęście nauczyłam się wybudzać go ze snu pompą (chemię w cyklu eshap pompuje do żyły pompa)
PS. A jak apetyt po encortonie? Zjadasz z apetytem wszystkie możliwe wersje kurczaka na II danie? |
rodzynka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-01-29, 11:44 Temat: Zmiana guzowata w śródpiersiu górnym |
enigman, jak znosisz becoppa? i czy leżysz z prawej czy lewej strony od wejścia? ja "zaliczyłam" tam już wszystkie miejsca na trójce, łącznie z boksami |
rodzynka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-01-25, 13:56 Temat: Zmiana guzowata w śródpiersiu górnym |
Nie jest duży, o ile się nie mylę, to są tam 24 łóżka I jest ok. Powodzenia |
rodzynka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-01-23, 12:20 Temat: Zmiana guzowata w śródpiersiu górnym |
Enigman, witaj zatem w Krakowie Powodzenia w klinice i jeśli chcesz mieć wi fi to unikaj sali nr 1 i 2, bo tam sieć nie sięga |
rodzynka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-01-03, 22:23 Temat: Zmiana guzowata w śródpiersiu górnym |
Enigman, no jasne, że będzie dobrze!
Kiedy masz wizytę u hematologa? |
|