Autor |
Wiadomość |
Temat: romka - komentarze |
romka
Odpowiedzi: 205
Wyświetleń: 54661
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-06-05, 19:52 Temat: romka - komentarze |
Wczoraj pochowalam moja mamusie po diagnozie, ktora brzmiala nowotwor pluc zyla 3 tyg. to druga osoba mi bardzo bliska, ktora umierała w mych ramionach |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-03-20, 12:23 Temat: romka - komentarze |
Jutro jest druga rocznica Zbyszka smierci jak ten czas szybko mija,a ja tesknie i tesknie brakuje mi jego glosu,usmiechu ah tam ZYCIE |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-03-20, 17:29 Temat: romka - komentarze |
https://www.youtube.com/watch?v=vi-oWtpPmQ0 |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-03-20, 16:53 Temat: romka - komentarze |
Jutro mija rok jak maz odszedł od nas ,jest ciezko ból taki jaki był rok temu,ale takie mamy zycie i musimy zyc dalej |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-06-15, 16:18 Temat: romka - komentarze |
Lidziu,Misiak,Klaryso.
|
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-06-13, 08:23 Temat: romka - komentarze |
Witaj astro,do onkologa jestem umówiona na 9 wrzesnia.Wybieram sie tez do niego prywatnie,ale jak na razie nie mam czasu,muszę szybo zdiagnozować tego starszego syna,ma nie ciekawe wyniki krwi i to wszystkie leca w dól HGB 8,4 białko w moczu itp.bardzo schudł chłopak,który ma 20 lat waga 55 kg rodzinny zlecił USG brzucha i gastroskopie ale w poniedziałek mamy wizytę kontrolną w Poznaniu może tam uda mi się cos dowiedziec może tam lekarz wskaże od czego zacząc co moze byc przyczyną a nie robic po kolei wszystkie badania.
Ach mówię ci kochana co troszkę sie podniosę to zaraz dostaję od zycia nastepny cios,ale widocznie taki mój los
Ale ja tak szybko się nie poddam |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-06-06, 15:31 Temat: romka - komentarze |
Moje wyniki umieściłam w dziale Nowotwory piersi,ale jeszcze nikt mi nie odpisał
|
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-06-04, 11:21 Temat: romka - komentarze |
Witam was dziewczyny
No tak do 6 juz niedługo,zobaczymy co bedzie,ale myslę ze wszystko jakoś się ułoży,MUSI.
Wczoraj wróciłam do domu,
zawroty głowy i zamazany wzrok nie minęły mam wrażenie ze sie nasilają do tego dochodzi taki lekki ale uciążliwy ból głowy ,mysle że to przez odstawienie leków,które dostawałam w szpitalu,a teraz biore tylko Paracetamol.
Martwi mnie to wszystko,badania u okulisty wyszły ok,ale ja nigdy nie nosiłam okularów a jak założę córki okularki to widze dobrze.Ciekawe? okuliste mam umówionego na poniedziałek może ona mi cos pomoże.
W szpitalu pani doktor nie widziała podstaw zeby zrobic mi przeswietlenie głowy,stwierdziła ze może to byc na tle stresowym po wypadku i wszystko dojdzie do normy.
Hm stres po wypadku???
Ale nie ma co się załamywac,czekam do 6 za wynikami i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze i od tego 6 moje życie zmieni się na normalne .
Pozdrawiam Was kobitki z całego serducha. |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-05-31, 20:14 Temat: romka - komentarze |
Tak miałam RTG i TK ale tam nic nie wyszło ,zostałam na obwerwac ponieważ straciłam na chwile czucie w nogach.
Hm dzis na wizycie pani doktor stwierdziła ,ze mam dyskopatie i dla tego był ten niekontrolowany upadek.Uczepiła się laczków ,ze są złe i mam je zmienic .
Kurcze zaczyna mi sie juz mazac i nic nie widze |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-05-31, 19:49 Temat: romka - komentarze |
Ech życie płata mi figle.
od wtorku jestem w szpitalu na neurologi z powodu kolizji drogowej,
dretwieje mi noga,reka zawroty głowy i kłopoty ze wzrokiem ,cholera czy nie za dużo jak na mnie? |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-05-21, 14:35 Temat: romka - komentarze |
Dziewczyny,dziękuję
Ech życie. Nawet nie wiem co pisać
No to czekamy do 6.06. |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-05-18, 16:41 Temat: romka - komentarze |
Tak,dziewczyny będzie dobrze,musi, inaczej byc nie może.
Więc czekamy do 6.06. |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-05-17, 22:13 Temat: romka - komentarze |
Witam ponownie wszystkich moich przyjaciół którzy mnie ty odwiedzają
Kochani w synusiem wszystko OK
Ale??
Znów
Zaczne moze od tego,ze w prawej piersi wymacałam sobie guza wielkosci grochu, rodzinny dał skierowanie do onkologa ,onkolog wysłał mnie na Pilne, mamografie i USG.które miałam wczoraj wynik mamografi 6.06.ale w usg wyszło na to,ze lewej piersi jest dużo,bardzo duzo włókniaków,tłuszczaków i są jakies dwie duże zmiany hypo.....dalej zapomniałam ale wiem,ze do badania BAC w prawej piersi sa też jakies zmiany hypo.... na 10 i 14 tez do BAC i ze lewa piers wygląda gorzej niz prawa na której wymacałam guza wiem tez ze po prawej stronie powiększone są wezły chłonne .
To co zapamietałam to napisałam ,prosiłam o opis ale pani doktor powiedziała mi ze jak bede 6.06 na wizycie u pana doktora to on mi wszysto powie i wtedy dostanę opis USG i mamografi i ze doktor zlecił te badania i u niego mogę otrzymac wypisy.
Zaczynam się bac.
jezeli mozecie na podstawie mojego opisu cos na ten temat powiedziec to prosze o odpowiedz.ponieważ nie wiem nic na taki temat a już w jaki sposób i o co pytac na wizycie lekarza. |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-05-14, 14:33 Temat: romka - komentarze |
I jak tu spokojnie zyc??????
Zawiozłam dzis syna na operacje do Poznania,która odbędzie sie jutro no i po rozmowie z torakochirurgiem i przedstawieniu mu naszej historii choroby,która rozpanoszyła sie w naszej rodzinie lekarz powiedział mi,ze syn może byc obciążony genetycznie i zleci dokładniejsze badania w tym kierunku.Ze lepiej dmuchać na zimne i dobrze,ze powiadomiłam go o tym.
Jak to jest z tym nowotworem płuc?
Pisaliscie,ze rak płuc nie jest dziedziczony? |
romka
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2014-05-05, 20:41 Temat: romka - komentarze |
jo_a,obiecuję poprawę
Pozdrawiam. |
|