1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: BARDZO PROSZĘ O POMOC !! |
sarenka
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 6001
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2011-10-28, 13:50 Temat: BARDZO PROSZĘ O POMOC !! |
Gazda napisał/a: | Monikkkaa prosi o pomoc, | -no to pomoz Jej,zamiast polemike kontynuowac.Poza tym na forum jest Moderator i moze usunac niewygodne czy nie wlasciwe posty.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Finlandia: 2011-10-28, 15:00 ]
W takim razie jako moderator popieram prośbę Gazdy w całości i proszę o zastosowanie się do niej.
|
sarenka
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2011-10-28, 13:34 Temat: BARDZO PROSZĘ O POMOC !! |
vioom napisał/a: | zadłużając państwo | -to forum nie jest miejscem na polityczne polemiki,wiec krotko-obecnie dlug Panstwa jest duzo wiekszy niz byl w 1989,a dawno i obecnie do zadluzenia Kraju przyczynia
sie m.innym sponsoring KK-plus przerozne misje-Irak,Afganistan itp.
Ja nie umiem odpowiedziec Monice,a pozostale dwa wpisy tez nic nie wnosza,za wyjatkim odpowiedzi na moje zapytanie.Dziekuje.
Jakos ogarnia mnie przeraznie na swiadomosc ,iz sa wsrod nas ludzie nieubezpieczeni-nie zawsze z wlasnej winy,ktorzy w ciezkiej chorobie sa pozostawieni sami sobie.Czy to nie jest ukryta eutanazja? |
sarenka
|
Dział: Choroba nowotworowa / pacjent onkologiczny Wysłany: 2011-10-27, 22:07 Temat: BARDZO PROSZĘ O POMOC !! |
Jak to wlasciwie jest w Polsce z leczeniem chorych onkologicznie Polakow,czy musza byc ubezpieczeni?W dawnej Polsce,za socjalizmu to wg mnie choroby onkologiczne,weneryczne i gruzlica(mozliwe,ze jeszcze jakies inne zakazne) byly leczone bez wzgledu na ubezpieczenie.Zwyczajnie,za darmo.Co z tego zostalo w obecnej Polsce?
Co mozna doradzic Monice?
I jeszcze pytanie,co o leczeniu mowi konstytucja PL? |
|
|