Autor |
Wiadomość |
Temat: Nasze zwierzaki |
soja
Odpowiedzi: 333
Wyświetleń: 109915
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-12, 17:43 Temat: Nasze zwierzaki |
Jeśli już jest to wątek dla zwierzaków to może znalazł by się ktoś z Krakowa lub okolic i zlitował się nad psiną : http://www.dogomania.pl/t...mie%C4%87-domek . Ja nie mogę go wziąść, bo mam już 2 swoje . Psinka zasłużyła na szansę . Może znajdzie się ktoś kto da mu na starość domek . Przepraszam, że zwracam się z taką prośbą . Mam nadzieję, że nie łamię tym żadnego regulaminu . Psinka prosi o szansę |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-01-28, 19:14 Temat: Nasze zwierzaki |
I jeszcze jedna porcja :
Nie przeszkadzać - śpię :
Dziki szał, wrrrrrrrrrrrrr :
Akt w trawie :
|
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-01-28, 18:23 Temat: Nasze zwierzaki |
Moja najlepsza, jedyna przyjaciółka :
Jako króliczek playboya :
Jako doda ( podobna , prawda
) :
Z koleżanką norką - Pokazujemy języki :
Ostrzenie ząbków :
|
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-14, 20:26 Temat: Nasze zwierzaki |
aga napisał/a: | Soja piękne po prostu piękne. Czy to Grammostola rosea | Dokładnie tak aga . Widać odrazu, że się znasz na rzeczy . Jusia, one są naprawdę miłe, tylko nie wiem dlaczego ludzie sie ich tak boją |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-13, 20:44 Temat: Nasze zwierzaki |
Pewnie urażę niejednego miłośnika kotów, ale niecierpię ich . Szatańskie pomioty . Mam do nich wstręt odkąd jeden mnie tak pogryzł, że o mało na tamtym świecie nie wylądowałam . Cała seria bardzo bolesnych zastrzyków przeciwko wściekliżnie, czyszczenie zakażonej rany, ręka jak dynia, sacząca się bez przerwy ropa- poprostu makabra . Od tamtej pory okropnie mnie drażnią te zdradliwe worki na pchły :wrr!: . Z góry przepraszam jeśli obraziłam jakiegoś kociego wielbiciela |
soja
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-05-13, 18:46 Temat: Nasze zwierzaki |
Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia jednego z moich kochanych futrzaków. Drugi to gatunek żyjący po ziemią, więc raczej nie dam rady zrobic mu zdjęcia.
A to jeden z moich piesków :
|
|