1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: rozsiany rak jelita grubego |
sylam5
Odpowiedzi: 48
Wyświetleń: 32590
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-11-21, 20:01 Temat: rozsiany rak jelita grubego |
Tak mi przykro...
Przyjmij wyrazy współczucia. |
sylam5
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-09-14, 21:55 Temat: rozsiany rak jelita grubego |
Ja też wciąż zaglądam. Napisz co u Was? |
sylam5
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-07-12, 20:34 Temat: rozsiany rak jelita grubego |
Mogilanko zajrzyj do mojego wątku, pisałam tam o całej chorobie taty i moich obawach, także o możliwej niedrożności jelita. Chemioterapia w przypadku mojego taty nie miała uciążliwych skutków ubocznych. Musicie szybko podjąć decyzje o dalszym postępowaniu bo jeśli zdecydujecie się na chemię dobry stan Mamy w tej chwili jest bardzo ważny.Czym Mama bedzie silniejsza, tym lepiej będzie znosić leczenie.
Mogilanka napisał/a: |
Na razie jeszcze nie zapisałam mamy pod opiekę hospicjum, bo wciąż bronię się przed tą myślą, że mogłabym to zrobić, ale w ostateczności ... |
Miałam na myśli hospicjum domowe. Mama będzie pod stałą opieką lekarza i pielęgniarki, którzy bedą Was odwiedzać w domu. |
sylam5
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-07-12, 13:51 Temat: rozsiany rak jelita grubego |
Witaj. Bardzo mi przykro ,że też dotknęła Was ta straszna choroba. Wiem jak jest Ci ciężko... Piszesz ,że Mamy nie chcą już leczyć. A co z leczeniem paliatywnym?Czy stan Mamy na to już nie pozwala? Mój tato też miał rozsianego raka jeslita grubego ale był leczony paliatywnie chemią. Czy zapisałaś Mamę pod opiekę hospicjum? To bardzo ważne, oni naprawdę potrafią pomóc. |
|
|