Nika2, jakoś mi się nie chce tego klepać , to że jest tak licho opisany stwierdził radioterapeuta , który mnie naświetlał miał porównanie z poprzednim wynikiem i z wynikiem USG który jest wklepany . Jego słowa powtórzyłam i dodam to , że trzeba pobrać w całości węzeł do badania his-pat , takie jest jego zdanie . A wyniki Andrzeja przejrzał tylko dlatego , że mnie naświetlał i jestem pod jego kontrolą , 14 maja jest umówiony termin na usg do chirurga onkologa , który mnie operował i który 5 lat temu jako pierwszy zorientował się , że to chłoniak ,
pozdrawiam cieplutko .
[ Komentarz dodany przez Moderatora: JustynaS1975: 2015-04-21, 08:02 ]
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
stara gwardia nie do zdarcia pozdrawiam Krzysiu
Szykuje się zlot a ja na Komunię Świętą idę , no i niestety nie zjadę , a szkoda
U mnie wszystko jest ok , wizyty , badania wyniki i tak w kółko jedno i to samo
Pozdrawiam cieplutko
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
I
Dobry wieczór ,
dawno mnie tu nie było , ale podglądałam i czytałam a teraz piszę co u mnie
Poszłam do rodzinnego bo byłam przeziębiona po osłuchaniu usłyszałam " usg tarczycy trzeba zrobić koniecznie " skierowanie i na drugi dzień na cito badanie zrobiono . Odebrałam , czytam i własnym oczom nie wierzę co tam pisze , patrzę więc na nazwisko i to mój wynik 4 guzy i trzy torbiele . Lekarz zwinął mnie do gabinetu i pisze skierowanie na pilne do endokrynologa a na " pocieszenie " mówi "czeka panią biopsja i to nie jedna a to dlatego , że przechodziła pani
radioterapię " . No i masz babo placek no i teraz szukam sobie lekarza co by dobrze te biopsję zrobił i jakoś znaleźć nie mogę I tyle z nowości , a co do reszty mojego zdrowia to ok po raku piersi nie ma śladu
Cieplutko pozdrawiam Kochani
Stanisław Jachowicz
Dobry wieczór ,
nowości ciąg dalszy , nie będę zakładała nowego wątku bo to bez sensu , ponieważ nie mam jeszcze wyniku biopsji . Wiem tylko tyle , że cała tarczyca do usunięcia . Tak więc czeka mnie operacja . A co dalej to kto to wie
Pozdrawiam cieplutko kochani
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum