Ja się w sumie zamknąłem ( niekoniecznie w sobie ) jak usłyszałem że raz dziennie pół godziny to Forumowiczkom mało - ich minimum to trzy razy ... zwątpiłem ...
ano mam... dzisiaj śmigałem po górkach na skuterku...
ano masz tylko na tym skuterku za Tobą nikogo nie widać
[ Dodano: 2013-01-24, 14:45 ]
krystian napisał/a:
Ja się w sumie zamknąłem ( niekoniecznie w sobie ) jak usłyszałem że raz dziennie pół godziny to Forumowiczkom mało - ich minimum to trzy razy ... zwątpiłem ...
poczekaj tylko przyjedziesz na zlot
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
To jest tak... jak się babę zabierze na skuter, coby rozrabiać, to znowu usłyszę "myślisz tylko o sobie"... No bo nie rozumiecie, że zimno, więc trzeba szybko, no i żeby się w śniegu niepotrzebnie nie wytarzać... A jak z kolei człowiek nie bacząc na zdrowie, chce tak... no... romantycznie, to zaś marudzenie, że od śniegu ciągnie... jak się nie obrócisz - dupa z tyłu...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
No właśnie... Kobity powinny w chałupie zostać, grzać się przy kominku, i ewentualnie łyknąć coś na fantazję... Jak człowiek zmarznięty do domu wróci, będzie mógł w coś ciepłego ręce włożyć...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum