witam. mam 20 lat i jestem w ciazy. od paru lat moj lewy sutek jest inny niz prawy.prawy jest normalny a lewy zamiast odstajacy to jest plaski i taki rozdrapany. nie wiem co sie dzieje i czemu on taki jest. czy to mozliwe zebym miala raka sutka?
Na ten temat musi wypowiedzieć się lekarz, który Cię obejrzy, zbada i w razie potrzeby skieruje na dalszą diagnostykę.
Na podstawie Twoich słów nie można rzetelnie ocenić, jak bardzo niepokojące są zmiany, o których mówisz.
Odpowiadając wprost na Twoje pytanie: możliwe to jest - ale wcale nie wiemy, jak bardzo prawdopodobne.
Koniecznie udaj się do lekarza.
Pozdrawiam.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
bardzo mozliwe.tylko te zmiany juz mam bardzo dlugo i mysle ze jesli to bylby rak to juz bym miala przez pare lat jakies zmiany w organizmie. pomozcie mi.boje sie
Nie pomożemy Ci inaczej jak tylko wysyłając na wizytę u lekarza. Wirtualnie nikt diagnozy nie postawi.
Skoro masz to już bardzo długo, to czemu tak nagle pomyślałaś o raku sutka? Przypuszczam, że z powodu ciąży jesteś pod stałą opieką ginekologa, zapytaj go o swoje wątpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum