Ponieważ nie będzie mnie jakis czas na forum zyczę wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku. Walczącym duzo siły i pozytywnego nastroju!
Witam ,
Wszystkim którzy tu zaglądają i ich rodziną i nie tylko życzę
Zdrowych , spokojnych , radosnych ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA .Tym chorym i zdrowym dużo wytrwałości , siły i nadziei .
Lenko!
Kurczę, chyba się spóźniłam:(
Napisałam w Twoim watku kilka słów do Ciebie, a teraz znalazłam ten wątek i piszesz, że nie bedzie Cię troszkę czasu... wyjechałaś już KOchana, a ja Ci życzę Spokojnych Świąt razem ze swoimi kochanymi Wnukami i córkami!!!!
Niech dadzą Ci wytchnienie, ukojenie i wiele radości!
szczęsliwej podróży Lenko!!!
buziaki:)
Życzę Wam przede wszystkim spokojnych i radosnych Świąt...Dla walczących o zdrowie dużo sił i nadziei...dla tych co przegrali życzę ukojenia bólu, który jest w nas po stracie bliskiej osoby...Aby nadchodzące dni okazały się dla nas łaskawsze niż dotychczas
Ja również dołączam się do życzeń
Chciałabym, aby te Święta dla każdego z nas były przede wszystkim zdrowe, spokojne, spędzone wśród najbliższych albo chociaż z myślą o nich, a Nowy Rok dał nam więcej powodów do uśmiechu, siły i wiary w nadchodzące jutro. Chyba wszyscy tego potrzebujemy, zwłaszcza nasi bliscy.
Kochani, życzę Wam wszystkim zdrowych, pogodnych, radosnych Świąt, spędzonych w gronie bliskich.
I żebyśmy spotkali się na tym forum również w następnym roku w niezmniejszonym składzie.
I żeby zdrowie dopisywało i nadzieja nie opuszczała i wiara w lepsze jutro
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum