dzięki dziewczyny,,,,
a jak mi się spodoba i nie będę chciała się wybudzić
już po chemii
Pan doktorek na wejściu zapytał czy czuję się tak dobrze jak wyglądam
za 3 tygodnie ostatnia chemia i mówił że zrobimy usg i rtg i zobaczymy co tam się dzieje ale na jego oko nic się nie dzieje i po operacji w badaniu raczej też nic nie wyjdzie ....ehh...no oby tak było jak mówi
sterydy dostałam w kroplówce także.... idę myć podłogi
Do mnie dzisiaj dotarło że mam lęk przestrzeni - Przeraża mnie rozmiar i ilość okien
Ja ostatnio znalazłam sobie wytłumaczenie i to bardzo słuszne. Na parapecie mam duży grudnik, dlatego kwitnie przez co najmniej pół roku. Ponieważ gdy grudnik kwitnie nie można go przestawiać, bo kwiatki poodpadają. Dlatego nie mogę myć okien, bo grudnik jest w okresie nietykalności.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Do mnie dzisiaj dotarło że mam lęk przestrzeni - Przeraża mnie rozmiar i ilość okien
Ja ostatnio znalazłam sobie wytłumaczenie i to bardzo słuszne. Na parapecie mam duży grudnik, dlatego kwitnie przez co najmniej pół roku. Ponieważ gdy grudnik kwitnie nie można go przestawiać, bo kwiatki poodpadają. Dlatego nie mogę myć okien, bo grudnik jest w okresie nietykalności.
no tak Justyś to tłumaczy sprawę
[ Dodano: 2012-03-22, 09:56 ]
musze w takim razie grudniki na parapety powstawiać i spokój....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum