Asiu wiem jak trudno się pogodzić z odejściem .
Wierzę,ufam ,że moja Asia jest tam w górze szczęśliwa.
Tylko to trzyma mnie przy "zdrowych zmysłach".Była taka młoda
Witaj Asiu czytałam,że poruszyłaś temat zlotu na Pomorzu.
To dość trudne do ogarnięcia przedsięwzięcie,ponieważ u nas te ceny w pensjonatach są dość wysokie.A Gazda "siedzi w temacie" całym sobą to wiadomo ,że jest to zupełnie inna bajka.Dobrze by było spotkać się "bliżej nas".
Ale myślę,że nie do przerobienia.
Z tego co widzę większość forumowiczów to południe
Pozdrawiam Cię,nowy avatar z synkiem?
agamaz, nie koniecznie na pomorzu gdzieś pośrodku np Poznań ale trudno .
Tak to ja z synkiem
[ Dodano: 2012-06-15, 13:24 ]
Witam piątkowo
Ja po dzisiejszej nocy nieprzespanej (ból zęba niemiłosierny ) właśnie wrócilam od sadysty i wyglądam słoneczka ale jakoś mało u mnie świeci .Zastanawiam się gdzie to lato ?
A jutro meczyk się będzie działo
Polska !!!!!!!!!!!
_________________ Tatulek [*] 12-12-2011 godz 7:50 .Spoczywaj w Pokoju.
Uzdrawianie jest aktem otwarcia się na świat i dotyczy tej części nas, która jest jeszcze zamknięta. Każda rana, która się kiedyś otworzyła - bolała, a to mogło spowodować, że - aby nie cierpieć więcej - zamknęła nas na coś. Uzdrawianie jest aktem otwarcia się...
Bardzo mi się sentencja spodobała
Miłego wieczorku ,u mnie jutro grillowo mój synek 12 lat kończy Boziu jak to leci
_________________ Tatulek [*] 12-12-2011 godz 7:50 .Spoczywaj w Pokoju.
Uzdrawianie jest aktem otwarcia się na świat i dotyczy tej części nas, która jest jeszcze zamknięta. Każda rana, która się kiedyś otworzyła - bolała, a to mogło spowodować, że - aby nie cierpieć więcej - zamknęła nas na coś. Uzdrawianie jest aktem otwarcia się...
Asiu , bardzo fajna sentencja, warta zapamiętania. Ja zapisuję w swoich ważnych notatkach.
[...] gdy ktoś naprawdę dba o siebie, dba o wszystkich. Przestaje przysparzać cierpień światu, sam stając się źródłem radości i świeżości. Tu i ówdzie spotyka się ludzi, którzy potrafią naprawdę o siebie dbać, żyjąc szczęśliwie i radośnie. i ludzie to nasza najmocniejsza podpora. Wszystko, co robią, robią dla wszystkich [...]Thich Nhat Hanh "Nauki o miłości"
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum