Więc tak dziś rozpoczełam nową pracę .W swoim zawodzie co prawda pełnej księgowości nie znam ale się od dziś uczę narazie wszędzie widzę konta i cyferki
U mnie upalnie ale w końcu lato ...nie narzekamy .
Martwię się moją Mamcią ehh wiem,że nie radzi sobie cały czas po śmierci Tatki .Dzisiaj do mnie dzwoni i mówi ,że chce jechać na rekolekcj "Jak przeżyć żałobę" znalazlam w necie i zapiszę Mamcie niech jedzie .Została sama bidulka nie wiem jak pomóc
Dzisiaj też dostałam zaproszenie na ślub kuzynki męża ,ale chyba nie pójdziemy mamy żałobe ,wszystko to taki świeże
A co u Was kobitki ?
_________________ Tatulek [*] 12-12-2011 godz 7:50 .Spoczywaj w Pokoju.
Witaj Asiu
Jeszcze raz gratuluje nowej pracy.
Pytasz co tam u nas-a wiec ...słonko piecze jak cho...a, aż się nosa za drzwi wyściubić nie chce, mąż w pracy, syn łazi po domu i powtarza -nudzę się( ja w jego wieku nie wiedziałam co to słowo znaczy)- a ja beztrosko siedzę, popijam kawusię i jak co dzień "rano"przeglądam swoją lekturę w neciku jak już zajrzę w każdy kącik to może ogarnie mnie wena twórcza i rozpocznę przygotowania do obiadu- na razie to tylko mam łaknienie na picie
[ Dodano: 2012-07-06, 11:25 ]
Cytat:
u mnie wielkie odliczanie do wyjazdu...
U mnie natomiast siedzimy z synem cicho , bo mąż przedwczoraj rzucił hasło wyjazdu....początek był pełen entuzjazmu...jak powiedział- mazury to ja i syn , jak powiedział w ten weekend ,kolejne co powiedział....przyczepa
Ja i mój synek-który się wiecznie nudzi- nie chcemy jechać do szkoły przetrwania gzie jest tylko jezioro, las i liście łopianu :( Ja potrzebuje prysznica normalnej toalety..........Co prawda chciałam w tym roku mieć zwariowane wakacje ale czy aż takie?............chyba nie
Cześć Asiu ,szczęścia w nowej pracy życzę ,niech Ci się wiedzie .
U mnie byle jak ,ale trzeba i to przeżyć,czeka mnie "wycieczka" do Gdańska na badanie najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu.
Cieszę się,że nie od razu chemia tylko jeszcze "rozeznanie terenu".
Pozdrawiam
Witaj Asiu
Przykro mi że nie będziesz miała dla nas czasu zajęta wykazywaniem się w pracy... ale niezmiernie cieszę się, że przestaniesz się stresować brakiem zajęcia....
Serdecznie gratuluję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum