Ja chodzę regularnie-co 6 tygodni do obcięcia.Tzn.jedną stronę zapuszczam a druga stronę golę No nie do zera,ale dużo nie brakuje.Mój syn mówi,że taka Dżaga ze mnie
Asiu u mnie wczoraj minęło 5miesięcy,jak nie ma z nami Tatusia
Asiu już siódmy, jak ten czas pędzi
Dla mnie też każdy 12-ty jest kolejnym okrągłym miesiącem bez Mamy. Kochan trzymaj się, tulę Cie mocno .
ewka1, ja nie mam takiej skomplikowanej fryzury, wystarczy podcinanie końcówek w domu a włosy i tak zawsze są związane...poza tym nie pamiętam abym kiedykolwiek była zadowolona z tego co na głowie zrobił mi fryzjer? A może ja taka marudna jestem? Mam problematyczne włosy i tyle
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Dzień dobry Asiu
Mi się te 'wściekłe"kolory" zawsze podobały,sama przeszłam przez cała paletę barw.A tera te fryzurki są takie ładne można faktycznie coś "wycudować "na głowie.Bardzo podobają mi się te asymetryczne.
Jak zachorowałam zaczęły się różnego rodzaju i koloru nakrycia głowy.
Zostało tak do dziś ,tylko od długiego czasu w tonacjach -wiadomych.
Jakoś nie mam zapotrzebowania na zmiany.Cóż może z czasem przejdzie.
Pozdrawiam I życzę miłego odpoczynku na łonie ....
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2012-07-11, 12:09 ]
Dlaczego dziwna ? Raczej normalna, ja mam tak samo.
Podpisuję się wszystkimi kończynami pod tekstem Richelieu, gdyby był kobietą uściskałbym go za te słowa, a tak, tyko kłaniam się z szacunkiem...
asia77,
Witaj Asiu
Cieszę się że mogę Ciebie odwiedzić
Mi też tyle że na kimś innym, siebie w takich barwach nie widzę...chociaż kiedyś to wszystko było na tej mojej biednej łepetynie. Teraz naturalnie, a to chyba z lenistwa....zresztą trzymam się takich włosów chyba dlatego, że w takim wydaniu Mam bardzo mnie lubiła....
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum