Berto, powodzenia na jutrzejszy dzień , dużo mocy, dużo siły, dużo energii, dużo wiary , jak najmniej dotkliwych skutków ubocznych i jak najlepszej skuteczności
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Jestem już w domku .Siedziałam 10 godz. na krzesełku w korytarzu,tam też podano i chemię.Ale chyba powinnam się cieszyć,że ją dostałam.
roman1130, dla Ciebie
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
sonia21, na oddział należy zgłosić się o koło godz.9 a jakoś tak wyszło,że dzisiaj było dużo pacjetów i brakło miejsc na salach.Lekarz zapytał mnie koło godz.12 czy zgadzam się na podanie chemii i wyjście wieczorem do domu.Zgodziłam się bo chciałam już nie przekładać tej chemii.Podpięto mi kroplówkę o 15 a o 18,30 przyjechał po mnie mąż.A i jeszcze nie dostałam obiadu i kolacji.
Ale już jestem po i to się liczy.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum