Witaj Marcinie nie myśl o najgorszym i tak nic mądrego nie wymyślisz czekaj na wyniki nie pamiętam jakie brałeś leki bo też byłeś w programie wiem że w Bydgoszczy jak leki nie działają to jest jeszcze monoterapia permolizumab też program w I i w II lini.A u Ciebie to może wytna jak jest 1 ognisko i nie ma innych przerzutow .Marcin bard zo trzymam za Ciebie kciuki jesteś silny i pokonasz również i to 👊👊
Marcin na pewno Cię to zdołowało bo nie możesz zaznać chwili spokoju/oddechu od chorowania ale poczekaj na wynik, poczekaj może będzie możliwość zlikwidowania zmian operacyjnie, na razie nie ma jeszcze ostatecznej diagnozy więc iskierka nadziei jest.
A co do leczenia, może ten lek zabiorą ale na pewno coś w zamian lekarze zaoferują, nie możesz się teraz ani poddać ani załamać.
Trzymamy mocno kciuki i czekamy z Tobą na wynik, pozdrawiam ciepło.
No niestety ...... okazało się tym co najgorsze ehhhsss... znów zaczeła sie moja walka najgorsze że lekki pierwszego rzutu nie działają .... opracja narazie nie wchodzi w rachubę... 7 czerwca idę do szpitala na rozpoczenie leczenia rzutu drugiego.
w łodzi.
Teraz Moje pytanie to już chyba czas skonsultować się z innym lekarzem Gdzie znajde prywatne przyjmowanie Pana Doktora Rutkowskiego w warszawie ?
Witaj, kontaktowałam się z profesorem w sprawie siostry, odpowiedział, że czerniaka leczymy w klinice, a nie prywatnie.
Najlepiej będzie jak napiszesz maila dołączając dokumentację, koniecznie podaj numer telefonu, oddzwania.
Serdecznie pozdrawiam
Dokładnie napisz mu e- mail, opisz całą historię choroby.
Myślę ze na pewno oddzwoni a jeśli nie to czekaj na odpowiedź. W przypadku mojego taty byłem z nim w kontakcie mailowym, później telefonicznym , szybko reagował jeśli chodzi o leczenie i pomoc.
Działaj Marcin!
_________________ Nie masz żadnej szansy, ale ją wykorzystaj - Arthur Schopenhauer
Hej Marcin ja też miałam przygodę z Warszawą bo też napisałam maila expresowo odpisał tylko kazał się zarejestrować do jego zespołu...a Ty chcij konkretnie do niego bo inaczej Twoj czas uwazam za stracony ,musisz mieć skierowanie ,tylko jak operacja była w innym szpitalu to już jesteś traktowany po macoszemu.
Hej Marcin profesor prywatnie przyjmuje w OLKOMED To jest w Warszawie na ul . Nowoursynowkiej 139 telefon 48 22 643-45-03 lub 48 797-581-010 - ale z tego co wiem nawet na prywatną wizytę będziesz musiał poczekać.
Ja do profesora pisałam i po 5 min. dostałam maila żebym napisała nr telefonu i za kolejne 5 min. profesor do mnie zadzwonił - to było we wtorek a już w poniedziałek jechałam na wizytę do Instytutu.
trzymaj się
Przemyśle to mocno czy czasem nie lepiej pojechać na wizyte czy napisać Meila bo boje się że przez to że nam taką długą walke i przypadki i pytania... to co byś nie napisał.
Nie ma na co czekać, pisz do Profesora, przyjmuje w poniedziałki, może zaprosi Cie na wizytę na najbliższy poniedziałek.
Nie odwlekaj !
Serdecznie pozdrawiam
_________________ Teresa
Mąż odszedł 19.09.2011 DRP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum