TAK - Forum bardzo potrzebne - źródło pomocy, odstęp do dobrej informacji prynajmniej w moim przypadku -ciekawe,fachowe artykuły. Jeszcze raz TAK DZIĘKI
Wątek jest otwarty dla pytań / uwag / wypowiedzi itp.
jednak udział w ankiecie to kliknięcie odpowiedniego pola ("kółeczka":-) właściwego dla odpowiedzi, którą wybieramy.
Ankieta w wynikach uwzględni wyłącznie w/w sposób głosowania,
wypowiedzi "pisemne" w tym wątku nie będą brane pod uwagę!
Proszę więc, tu sobie piszcie ;) ale głosujcie klikając na dane kółeczko :-)
Każdy ma prawo do anonimowego udziału w głosowaniu, w zamian proszę o szczere i obiektywne stanowisko.
Raz jeszcze dziękuję za udział w Ankiecie.
Wasz Admin:)
Własnie wczesniej nie wiedziałem w którym dziale możnaby podziekować autorom za tą stronę ;-)
Wasze odpowiedzi niemal natychmiastowe i przede wszystkim profesjonalne... a więc BARDZO DZIĘKUJĘ za to forum..... choc mam nadzieję, że nigdy nie będę musiał korzystać z porad, pomocy dotyczących mojej osoby....
jestem na tym forum od niedawna,ale juz moge ocenic je jak najbardziej pozytywnie
forum jest rewelacyjne, odpowiedzi na moje pytania byly expresowe i wyczerpujace!!!!
turpin
wysyłam Ci pw.
Co do Twojej uwagi - trzeba będzie pomyśleć, zawsze jest możliwość jakiejś reorganizacji forum, tak - by jego kształt ostatecznie był optymalny.
cherrie
myślę nad tym już z pół dnia Daj mi jeszcze chwilkę, dziś jeszcze (tj. wliczam w to dzisiejszą noc ;-) bo ze mnie nocny marek) chciałabym coś w tej kwestii zorganizować/zaproponować.
ściskam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum