Zarejestrowałam się na forum, bo bałam się tego co nas czeka. Byłam na forum bo musiałam przygotować się do wizyt u Taty lekarza wiedzieć o co pytać, o co się wręcz wykłucać. Byłam bo mądrzy i dobrzy ludzie potrafili współczuć, zrozumieć i przejść trudne chwile. Jestem, bo czuję się częścią tej społeczności i cieszę się jak tylko jestem w stanie komukolwiek pomóc.
Ja jestem tu, bo... chcę dawać. Moja choroba przyniosła ze sobą ogromny potencjał tego, co mogę zrobić dla innych
Chciałabym właściwie zorganizować coś wspólnego, większego; taką akcję "przełamać tabu" Głównie dla zdrowych i zaczynających walkę; żeby im sie życie nie łamało nagle po diagnozie.
Póki co, nie mam jeszcze konkretnego pomysłu. Ale jak ułożę plan, będę do Was wołać o wsparcie!
Jestem tu ... bo godzę się z tym co mnie spotkało. Wasza mądrość, doświadczenie którym się dzielicie daje mi siłę.
Herzogin jak już będzie wiadomo co "łamać" to głośno krzycz my tu pomożemy
Bo:
- chce wiedziec wiecej
- czasami zapytac i otrzymac madra odpowiedz
- gna mnie instynkt stadny
- nie mam gdzie sie wygadac
Chcialabym tez napisac - zeby pomoc. Tylko do licha, dlaczego nie uaktywnia mi sie "pomogla"? Na serio - nie smiem twierdzic, ze komus moglabym pomoc. Moge tylko sluzyc przykladem, ze da sie z tego cholerstwa wyjsc
Czytać podpis.Chciałem ocenić swoje szanse-Napinać się czy nie?Teraz napisałem parę głupot parę mądrych rzeczy.Sam byłem zaskoczony-7 razy pomógł.Nie chodzi mi o punkty,jednak poczucie że zrobiłem coś pożytecznego...Już bez WAS nie potrafię Nie jestem istotą stadną potrafię wyjść i nawet do klienta powiedzieć-Nie ma mnie w domu.Akurat to jest prawdą bo właśnie spaceruje po ogrodzie.Tak naprawdę dowiedziałem się czego chciałem i mimo tego jestem...To świadczy o WAS dobrze że jesteście.Może i ja wydorośleję?Choć są osoby które zauważyły w ciągu kilku ostatnich lat postęp.Niech i tak będzie.Moje obecne motto-TO ŻYCIE GRA NAMI.Howgh
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
Znalazłam to forum, bo jest jednym z niewielu miejsc, które pojawiają się w polskiej wersji google, kiedy wpisuję mięsak albo leiomyosarcoma. Czyli potrzeba informacji po pierwsze. A po drugie, myślę, że tworzy się tu społeczność, a ja mimo tego, że jestem outsiderem teraz tego szukam. Pozdrawiam wszystkich.
Niesamowita jest więź pomiędzy forumowiczami...Czuję się tu jakbym śledziła losy "jednej wielkiej rodziny". Nieoceniona wiedza medyczna i pomoc jaką może tu otrzymać chory lub/i ktoś z rodziny. Po prostu musiałam się też przyłączyć do tego grona Przyjaciół.
Dziekuje...
Taki kosmiczny zwierzęcy.I sam pójdę przyjechali wózkiem.Sam chwilę myślałem-dam radę.Dałem,ale warto dla samego siebie.Tak naprawdę już bym się chętnie nie obudził.Człowiek jednak wytrzyma wszystko.
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
... bo gdy szukalam pomocy i wsparcia to tu znalazlam
... bo tu poznalam wiele fantastycznych osob, teraz trudno mi sie z nimi rozstac
... bo lubie tu spedzac swoj czas
Witam dzis dopadlo mnie pisanie bo zazwyczaj to czytam ale moge sie wypowiedziec ze jest potrzebne to forum choc by po to ze som tu wspaniali ludzie o wielkich sercach i niech tak pozostanie
Witam.
-szukałem pomocy... udzielono mi jej, zupełnie gratis i bez proszenia, otrzymałem wsparcie, zrozumienie, przyjaźń...
Nie ukrywam, że uzależniłem się od tego forum, ciągle się uczę i odkrywam na nowo wszystkie zakamarki i wątki.
Wiem, że nawet najbardziej zranieni i wystraszeni znajdą tu wszystko to, co tylko można otrzymać od drugiego człowieka.
Takie nagromadzenie dobrych emocji, empatii, bezinteresowności i przede wszystkim wiedzy w jednym miejscu jest wprost ósmym cudem świata.
Zwłaszcza, że w jakiś sposób wszyscy potrzebujemy doświadczyć tego cudu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum