_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Ja też nikogo nie podbijam..zaczęłam we wrześniu 50,00 i dopóki mam pieniądze to będę wpłacać...
_________________ "...Są dni których nie powinno być"
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. To nie miłość - lecz choroba bliskiej osoby
"Życie jest trudną lekcją, której nie można się nauczyć. Trzeba ją przeżyć" Stefan Żeromski
asereT
Nie sądzę, by ktokolwiek zapomniał , chciałoby się natomiast, by wątek "odpowiednio" się rozwijał ( by przybywało darczyńców - dycha to niewielkie pieniądze ). Może warto by zareklamować to na głównej stronie forum
Witam,
Nie udzielałam się co prawda na tym forum, ale wiele ciekawych rzeczy tu sie dowiedziałam i pomimo tego, że nie napisałam nawet jednego postu bardzo pomogło mi czytanie postów innych osób Mój tata zmarł 9 miesięcy temu na raka płuc. Za późno został wykryty. Były już przerzuty do mózgu. Teraz jak mam gorszy nastrój, zaglądam poczytać jakieś ciepłe słówka kierowane do osób chorych lub ich rodzin. Zawsze mi to pomaga.
Akcja bardzo mi sie spodobała, dlatego dołączam się z wielką chęcią:)
Pozdrawiam,
Dominika.
_________________ Jeśli wiara czyni cuda trzeba wierzyć, że się uda!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum