Wspieram Cię bardzo mocno w Twojej walce i mocno trzymam kciuki. Pamiętaj, może to zabrzmi trywialnie, czasami wiara czyni cuda. Udowodniono, że stres i negatywne nastawienie źle wpływa na chorobę i jej rozwój. Dlatego głowa do góry i z całej siły myślimy pozytywnie. Wiem, że to bardzo ciężkie, ale próbuj. Pomożemy
napisalam fraszko by tobie dodac otuchy ale admini uznali ze powinien to byc osobny watek i przerzucili moj wpis..w kazdym badz razie nie poddawaj sie i walcz ..zawsze mozna wygrac jakas chocby mala bitwe i cieszyc sie zyjac ze swoim rakiem zyciem:)Glowa do gory i nie poddawaj sie smutaskom!
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-02-21, 13:02 ] Napisany post został wydzielony do wątku merytorycznego (jako pierwszy).
Witajcie
chemie miałam lekko opóźnioną od 25 lutego do 1 marca. Czuje się dobrze, apetyt mam za trzech:). Psychicznie bywa różnie ale słońce wychodzi i jakoś lepiej się czuje:)
W przyszłym tyg kolejne badania więc pewnie będę sie lekko stresować.
pozdrawiam wszystkich:)
Fraszko - też jestem z Tobą i trzymam kciuki za dobre wyniki. Niech zmiana na lepsze będzie trwała i nie smuci się Twoje serduszko.Przytulam Cie mocno. Muszę jeszcze powiedzieć Ci Fraszko, że jesteś sobowtórem córki mojej koleżanki i to jeszcze bardziej mnie dopinguje do wspierania Ciebie.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum