Tatulku kochany;-) Dzis odprowadzilam pielgrzymke..co prawda nie do Czestochowy,ale do Raszyna..ale jade na 14 sierpnia..do Matuchny Czestochowskiej...Widzisz Tatku jak szlam ze swoja grupa to pytali co u Ciebie..w tamtym roku sie za Ciebie modlili..teraz Ciebie juz nie widze...ale wiem ze byles tam ze mna...bardzo Cie kocham Tatku i bardzo tesknie...Niedlugo bede u Ciebie..Moj Najdrozszy Tatko...
Tatuleczku ....dzis 10 miesiecy minelo..kiedy usnales na Ziemii na zawsze...a przeszedles do Domu Pana....jak kilka chwil...Brakuje tak....bede dzis sie modlic...kazdego dnia tak robie ..po kilkanascie razy...ale dzis Tatko szczegolnie...Kocham Cie mocno moj Najdrozszy Tatusiu....
Moj kochany....wiem ze jak w tej piosence Jestes Zawsze obok mnie....Przeprowadzasz mnie przez mrok i nie pozwalasz ranic lzom...wiec nie boje sie Tatku....bo teraz mam Cie na wyciagniecie reki...choc Cie nie widze ...wiem ze Jestes....KOCHAM CIE !!!!!!!!
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Nie pocieszam Cię, bo wiemy obie, że to niewiele daje. A tęsknota bedzie już zawsze.... jest tak silna, że można oszaleć:( Goniu, twój Tatko jest bardzo z Ciebie dumny...
Gosiu przeczytałam wszystkie posty..Twoje słowa były i są piękne...
Cieszę się,że są ludzie którzy tak potrafią pięknie pięknie pisać o miłości..Tata musi byż z Ciebie bardzo dumny...
pozdrawiam .
Gosieńko nagłówek Twego posta świadczy o tym, że miłość jest nieśmiertelna.
Czytam twoje posty i choć nie odpisuję zbyt często to myślami jestem przy Tobie i często zastanawiam się jak Twoje samopoczucie.
Minęło 10 miesięcy a mi się wydaje jakbyś niedawno żegnała Tatusia, u mnie minęło trochę więcej czasu, ale podobnie jak Ty wciąż wspominam, tęsknię i czekam....
Mam nadzieję, że czas przyniesie tak potrzebne ukojenie a wspomnienia Tatusia staną się dla Twojej duszy przysłowiowym balsamem, który przyniesie ulgę i ukoi w chwilach zwątpienia.
Gosiu pamiętam
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
Tatusiu..
Jest jeszcze tyle miejsc ktorych nie odwiedziilismy..
jest tyle slow nie powiedziianych..
tyle smiechow...
Spisz...snem nieprzespanym..
i moze tesknisz za nami...
Nim wiatr Tatku znicze pozagasza..powiem jak Cie kocham,jak tesknie i to ze dziwnie z Toba teraz sie rozmawia...bo choc wiem ze Jestes obok..to tylko w myslach moich mowisz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum