Trzymam kciuki Tereso. Ja mam rezonans 17-go sierpnia, i tydzień później wizytę. Termin 3-4 września wydaje się niezmienny, natomiast wszyscy uczestnicy forum mają zniżkę w pensjonacie, więc o każdej porze roku można przyjechać. Udało mi się załatwić darmowy rafting Popradem, i pracujemy nadal nad sponsorami, aby pobyt na zlocie był jak najmniej kosztowny, zaś naszym celem jest to, aby uczestnictwo w nim było zupełnie za darmo.
Dzięki za trzymanie kciuków..ale niestety...... właśnie niestety.. i nie wiem, czy kiedykolwiek będziemy mogli gdzieś wyjechać...
_________________ Życie - to jeszcze raz móc odetchnąć. Reszta nic nie znaczy.
Pozdrawiam - Teresa
Są. Dzieci poniżej 2 tygodnia życia i starsi ludzie - powyżej 117 roku życia. Wyżej wymienieni mogliby nie wytrzymać diety serwowanej przez Gazdę...
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
termin całkowicie stracony dla mnie ;( 3 września jade na ślub mojej jedynej kuzynki od str ojca... A tak bardzo chciała bym z Wami być na slubie obiecałam obecność niezależnie od sytuacji jaka będzie...
Chęć dopisania się wyraził również Czterdziesty, przyjechałby ze swoją Małżowinką. Nie wiem czemu się nie dopisał osobiście, zdaje się,że ma jakieś kłopoty z komputerem ( tak zrozumiałam)
_________________ Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Zdaje się, że do Madzi można dopisać Męża Madzi jako kolejnego uczestnika
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum