Kochani!
Tu sekretarz komitetu organizacyjnego zlotu
Robimy zlotowe porządki, uprzejmie proszę wszystkich zainteresowanych o przesłanie do mnie NA PW krótkiej informacji potwierdzającej (lub nie) przyjazd, podajcie proszę dzień przyjazdu (piątek/sobota/niedziela?). Jeśli po kogoś trzeba wyjechać, napiszcie proszę dokąd (i o której godzinie) - do Krynicy, do Muszyny, lub Żegiestowa.
Odliczamy dni
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2011-08-26, 12:46 ]
granda napisał/a:
Odliczamy dni
_________________ "Ważne jest nie to, co ze mną zrobiono, lecz to co ja sam zrobiłem z tym, co ze mną zrobiono"
Tylko proszę o wzięcie obuwia sportowego albo sandałów na spływ. No i trzeba być przygotowanym na moczenie nóżek. Spływamy w niedzielę rano, żeby procenty woda wyciągnęła przed podróżą
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
W prowincjonalnym miasteczku, Rzuchowie, odciętym od wielkiego świata była niewielka gmina żydowska. Pewnego dnia rozeszła się wieść, że do sąsiedniego Leżajska przyjedzie z naukami słynny rabin. Postanowiono tam wysłać młodego człowieka żeby pilnie słuchał nauk rabina i zdał o nich sprawozdanie po powrocie. Kiedy młody człowiek wrócił do gminy powiedział:
- Rabbi wygłosił trzy nauki. Pierwsza z nich była świetna zrozumiała i prosta. Zrozumiałem każde słowo.
Druga była jeszcze lepsza, głęboka i subtelna - nie zrozumiałem wiele, lecz rabbi rozumiał wszystko.
Ale najwspanialsza była trzecia nauka - stanowiła wielkie i niezapomniane
przeżycie. Nie zrozumiałem nic, a i rabbi rozumiał niewiele.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Na myśl, że mogłabym poznać samego Gazdę to cała drżę na ciele
cleo33 napisał/a:
Justynko a może jednak byś sie skusiła
Niestety nie tym razem. Mam nadzieję, że będą następne razy.
W tym momencie 'biznes plan' nie pozwala na takie wycieczki. Muszę wpierw porobić 'wycieczki' po lekarzach (najpierw Poznań, a potem prawdopodobnie Katowice).
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum