Kochani
Jak ja Wam zadroszczę tego spotkania...
tak bym chciała być, ale nie dam rady:(
Życzę Wam zatem z całego serca przecudnej zabawy , dyskusji do białego rana , wspaniałej atmosfery i odstresowania się
I uważajcie Dziewczynki na tym spływie, bo Gazda to niezły podrywacz i łamacz niewieścich serc pamiętacie przecież Gazdowe wywody na temat obrazów jakie ogląda na spływie
I uważajcie Dziewczynki na tym spływie, bo Gazda to niezły podrywacz i łamacz niewieścich serc pamiętacie przecież Gazdowe wywody na temat obrazów jakie ogląda na spływie
On jeden a nas zleci się cała chmara
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Zaproponowałam zoja 62, że ze względów ekonomicznych i ekologicznych zabiorę ją i koleżankę samochodem. Ale wybrała sponsorowanie PKPu (nie do końca tak się wyraziła, żartuję teraz).
Poradziła mi napisać na forum, że przecież jest ze Śląska i Zagłębia więcej... Więc piszę...
Chętnie zabiorę dwie osoby, nawet trzy, z mniejszymi bagażami <jakieś reklamówki z Tesco, Reala, czy Biedronki>
Sama z młodocianym boję się jechać (postraszyłam teraz potencjalnych chętnych )
Termin (czy piątek czy sobota) jest do uzgodnienia.
Chyba, że ktoś woli sam prowadzić, to chętnie podzielę się kosztami i zasiądę na tylnym siedzeniu
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Zgłaszam do zabrania 2 osoby z Wielkopolski w sobotę. Na ostatnią chwilę okazało się, że z przyczyn losowych nie mamy do dyspozycji samochodu.
Chodzi o (chyba jedyną ) reprezentację Forum - o mnie i o jusię.
Z Poznania mogę wyjechać niestety dopiero ok. południa w sobotę (ptok).
Jak ktoś z Was nas nie weźmie to chyba się... spóźnimy na zlot (PKP jedzie do Krynicy ok. 17 godzin ).
jo_a, może byśmy "podjechały" na Śląsk? (czymś )
DumSpiro-Spero,
Przykro mi że nie moge was zabrać ,ale specjalnie wziełam urlop w Piątek. Wiem że tak długo tam się jedzie ok 10 godzin samochodem ,dopiero co wróciłam z urlpou z tamtych stron.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum