wczoraj wieczorem napastował mnie mój kolega z Kalifornii.Chirurg szczękowo twarzowy.2 godziny literowałem mu wszystko co wiem na swój temat i orzekł.Masz lepiej niż u mnie.Stosujemy metody bardziej zachowawcze bo tak sobie ludzie życzą ale po 20 latach stwierdzam że to strata czasu.Trwa kilka lat żeby pacjenta doprowadzić do twojego etapu który i tak nastąpi.Lepiej mnie leczą niż w USA Fakt on operuje nosogardła-KOKA żuchwa niby nie jego działka.Zastanawiam się tylko skąd jeszcze mnie zaatakują.Wiedziałem że świat jest mały,ale że aż tak
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
_________________ carcinoma planoepitheliale spinocellulare keratodes G2.Nie samym rakiem człowiek żyje...Dla walczących życie ma smak,którego reszta nie pozna.Cytat prawie dosłowny.
się przypiekł....Jeszcze kilka razy i podkuli ogon.Pętak zwyczajnie za słabo się przygotował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum