...także tego...no i właśnie...eeee..
Przepraszam, czy jest na forum jakiś tłumacz?
Płytki krwi zasłużyły na brawa. Pewnie wiedziały, że już za mocno Ci podpadły
Wiesz Justynka, żeby tak zrównoważyć nomenklaturę medyczną. Jestem pewien, że w tych opisach są zawarte i te optymistyczne myśli:
http://www.tekstowo.pl/pi...a_nadzieja.html
AdArk na moim wątku tzw. merytorycznym zapodał piękną piosenkę, ale ja ją jeszcze przekopiuję do swojego wątku niemerytorycznego (staram się, aby mój wątek merytoryczny był merytoryczny, ale jakoś do końca mnie to nie wychodzi )
Odkryta perełka. "Tłukę" dziś tę piosenkę. Gdy jej się słucha, aż chce się żyć.
Jeden ze znalezionych komentarzy:
"(...) Każdy dzień jest nadzieją. Każdy dzień przynosi słońca odrobinę. My jesteśmy odpowiedzialni jedynie za to, ile zechcemy z siebie, drugiemu człowiekowi dać. Jeden, nieśmiały uśmiech-sprawia, że więcej otrzymujemy, niż, w pośpiechu-tracimy."
"podążajmy za tym co w nas najlepsze, bądźmy dobrzy dla innych, uśmiechajmy się do nich (…) żyjmy pełnią życia, dajmy z siebie to co możemy … będzie pięknie"
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Mam nadzieję że w Katowicach będzie jak w Spodku - czyli koncertowo
A że jutro nie mam żarnej klientki , a co za tym idzie ręce wolne - Kciuki Masz zapewnione
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
erin29, to koncertowo bardzo mnie się podoba.
Jedna koleżanka, która tam miała przeszczep mnie troszku 'straszyła' tymi Katowicami, i tak jestem zaniepokojona .
erin29 napisał/a:
Kciuki Masz zapewnione
Dzięki
[ Dodano: 2011-11-21, 17:52 ]
Telefon, rozmowa z 'właściwą' osobą i człowiek inaczej patrzy na sprawę .
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum