„Zawsze lubiłem ławki. Są znakiem wycofania, dystansu, łagodnej marginalizacji na obrzeżu świata. Są nieocenionym punktem obserwacyjnym, dogodnym schronieniem, bezpieczną przystanią na poboczu drogi dla tych, którzy potrafią się zatrzymać. Spędziłem wiele godzin na ławkach, kontemplując świat. Istnieją ławki cudowne, niestosowne, wysoce nieprawdopodobne, które stoją w niewiarygodnych miejscach. Człowiek siedzący na ławce nie należy już do rzeczywistości, a w każdym razie się od niej odcina. To proste siedzisko czyni zeń poetę i porusza jego horyzonty. Jeśli istnieje jakieś miejsce, które nie podlega tumultowi świata, jest nim właśnie ławka.”
- Laurent Graff (z książki Szczęśliwe dni)
(wszystkie zdjęcia robione w drodze do pracy, ... no i cóż ... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma , przynajmniej z rana słońce świeciło i było ładne światło )
Usnuła teorię spiskową wobec wiosny. Myślę, że wiosna czeka na ... (parafrazując słowa piosenki) ... Justyna, zakochaj się na wiosnę ... ale może nie będziemy opierać się na takich teoriach, bo dla kogoś kto bardzo czeka na wiosnę, może być bardzo pesymistycznym
http://www.youtube.com/watch?v=p5mnDjaYw6U
Udanego wieczoru
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Chyba każdy z Nas życzyłby sobie takiej pogody, jednak pogoda za oknem nijak nie ma się do tej zapowiadanej przez fachowców na portalu pogodowym- a tak na marginesie, to ciekawa jestem, co on palili w momencie wstawiania tej pogody
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum