O rany Justyś, ale się uśmiałam.
Z wódeczką to trza by zacząć pić, ale plany po niej to jest wyzwanie do zrealizowania. Jak będzie lać deszcz, to je wdrożę.
_________________ "Odnajdź w sobie zalążek radości, a wtedy radość pokona ból"- R. Campell
Następna wizyta kontrolna - 24.07.2013 (z pobraniem szpiku). Oraz wcześniej muszę zrobić echo serca.
Tyle wieści. A teraz zasłużyłam na nagrodę .
Justyna załużylaś na nagrodę bo Ty jesteś przykładem że nawet po najcięższej bitwie nastaje czas pokoju
Takie wiadomości są lepsze niż wszystkie witaminy świata bo dają realną nadzieję
już nie wtrącam do merytorycznego swoich trzech groszy
ale musiałam tutaj
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
"(...) Uśmiechaj się,
do każdej chwili uśmiechaj,
na dzień szczęśliwy nie czekaj,
bo kresu nadejdzie czas,
nim uśmiechniesz się chociaż raz (...)"
[ Dodano: 2013-04-27, 08:06 ]
niki napisał/a:
Justyna załużylaś na nagrodę bo Ty jesteś przykładem że nawet po najcięższej bitwie nastaje czas pokoju
Takie wiadomości są lepsze niż wszystkie witaminy świata bo dają realną nadzieję
(...)
Niki, bardzo dziękuję
A każdy dzień to DAR.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dla Ciebie Justynko tez miłego weekendu;
- wyniki imponujące
- historia choroby Dzielnej Dziewczynki
- świetnego : echo
- a w lipcu musi być potwierdzenie, że jesteś ZDROWA jak jesienny RYDZ
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum