JustynaS1975, co u Ciebie na dzien dzisiejszy ?
jak się czujesz?
Jak nie widzę wpisu przez 2- 3 kolejne dni jakoś mi czegoś brakuje.
Uwielbiam Cię i nie kryję tego .
Powiedzonko mnie także się podoba
pozdrawiam
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
JustynaS1975, Ty będziesz zawsze mieć coś do napisania , masz ogromną wiedzą , ktorą się dzielisz .
Masz tez ogromną radość zycia, ktora pomaga innym .
Gatuluję zdjęć są piękne ( jak zawsze)
Gratuluję konsekwencji w pływaniu, hmm 1km , jak dla mnie dużo.
Zyczę Ci zdrowia i szczęscia osobistego także
_________________ Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem, nie trać nigdy światła nadziei.
Zacytuję (niby od czapy )
"My, którzy żyliśmy w obozach koncentracyjnych, pamiętamy ludzi, którzy chodzili po barakach, pocieszając innych, oddając ostatni kawałek chleba. Być może było ich niewielu, ale są oni wystarczającym dowodem na to, że człowiekowi można zabrać wszystko z wyjątkiem jednej rzeczy: ostatniej z ludzkich wolności - wyboru swojej postawy w każdych okolicznościach, wyboru swojej drogi." - Viktor Frankl, "Człowiek w poszukiwaniu sensu''
M.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Cześć Marjanna, ale niespodzianka. Bardzo dziękuję za życzenia i za pamięć.
marjanna napisał/a:
stale myślę o Dobrym Duchu tego forum, jakim jesteś!
Bardzo dziękuję za te słowa, ale myślę, że się zdezaktualizowały, ponieważ mam dużo mnie wolnego czasu, stąd i moja obecność na forum mniejsza.
Nie mniej bardzo dziękuję. To bardzo miła niespodzianka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum