Justynko ja również dołączam się do wspólnego radowania Oby tak dalej.
JustynaS1975 napisał/a:
Małgosiu81, też tak sobie myślę, choć nie wiem jaką
Jak to nie wiesz, dwie znam
1. Takie mądrusie osoby potrzebne są na tym forum, wesprą, pomogą, wskażą drogę, misja wspaniała.'
2. Przecież chcesz się zakochać, musi Ciebie ktoś pokochać, czyż nie ważna misja, komuś musisz złamać serce, ktoś Tobie musi złamać, nie ma to tamto (chyba się nie pomyliłam, gdzieś o tym pisałaś, prawda? )
Justyno, ja również dołączam do tych, cieszących się Twoim szczęściem
Dobro zawsze wraca ze zdwojoną siłą i tego Ci życzę, bo wielu z nas to dobro podarowałaś swym uśmiechem, dobrym słowem, obecnością
Justysiu! Cudnie, cudnie, cudnie! Mam ochotę Cię wyściskać i okręcić się z Tobą w kółko! I dokładnie, na bank się trafi taki Ktoś do kochania i będziemy się bawić na weselu! Musi tak być
1. Takie mądrusie osoby potrzebne są na tym forum, wesprą, pomogą, wskażą drogę, misja wspaniała.'
Kłaniam się nisko. Choć czasami i zołza, czasami robi nunu pisze, tu wolno pisać, tu nie wolno pisać tego itp.
Też wbrew logice myślę, że w końcu każda potwora znajdzie swojego amatora
tęcza napisał/a:
A na weselu będzie się bawić całe forum
Jeśli tylko Gazda użyczy swojego 'terytorium'. Całe Beskidy Sądeckie będą nasze
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Ściskam mocno Justyś i cieszę się Twoim szczęściem.
Mówiłam Ci w czerwcu, że masz spojrzenie zdrowej osoby.
Badania lekarskie tylko to potwierdziły
Buziaki na miły dzień
JustynaS1975, jak miło się czyta takie posty pełne optymizmu cieszę się twoim szczęściem
Książę z bajki się pojawi nie ma innej opcji z całego serca ci tego życzę!
Ściskam
Obertas, czwartek to będzie mój ulubiony dzień Bardzo dziękuję
Marzena66, Małgośka, asia333, dzięki
A tak przy okazji czy zauważyliście: "Całe życie martwimy się o przyszłością Robimy plany. Próbujemy przewidzieć przyszłość. Jakby mogło to ... załagodzić wstrząs. Ale przyszłość zawsze się zmienia. Przyszłość jest domem naszych największych lęków i naszych największych nadziei. Ale jedna rzecz jest pewna... kiedy w końcu nadejdzie...Przyszłość... Nigdy nie jest taka, jak sobie wyobrażaliśmy". [ Meredith Grey]
Dzisiaj jest Dzień Dawcy Szpiku!
Dlatego też wszystkim dawcom życzę dużo zdrowia, radości i miłości!
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Danita, bardzo dziękuję za odwiedzenie mojego wątku
Ponad 4 lata minęły od zakończenia leczenia i jest to moje małe święgo
Danita napisał/a:
pamiętasz nawet o dniu dawcy szpiku
Dobrze, że jest Facebook i na nim swoje 'ściany' mają różne 'organizacje' związane z dawstwem, nie tylko szpiku.
Jestem po przeszczepie szpiku, to temat jest mi bliski
Justynko już dawno przeczytałam wszystkie twoje tematy i nieraz sie poryczałam czytając wątek merytoryczny, podziwiam Cię, twoją odwagę (której mi brak), siłę, woję walki oraz pokorę z jaką znosiłaś tak długi okres pobytu w CO.
Justynko dziękuję za wszystkie odpowiedzi w wątkach merytorycznych, są rzeczowe na miarę Twoich wiadomości, wyszukujesz przydatne linki w necie, nie dajesz złudnych nadziei, ale równocześnie potrafisz podtrzymać na duchu i dodać sił do walki.
Pozdrawiam serdecznie i życzę z całego serca wszystkiego co najlepsze oraz spełnienia mażeń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum