tralalala
Nasza Kaska byla w moim telewizorze !I jeszcze jedna taka Ruda na zdjeciu tez byla ! Ja bym sie ze strachu zesrala nawet jakbym umiala spiewac 10 razy lepiej od Ciebie kochana- a nie potrafie.
Bardzo madrze sie wypowiadalas, blask inteligencji razil po oczach! Ja w obliczu chorobyj akalabym sie jak nawiedzona, szlochala, smarki lecialby by mi po brodzie a OD CIEBIE BIL BLASK.
_________________ Don't underestimate the things that I will do..
Ja niestety bylam w pracy,po powrocie jak szaleniec szukalam w necie i znalazlam na you tube
Kasiu jestes wielka,morda mi sie smiala od ucha do ucha,pomimo ze mam krzywe zeby troche,a potem sie wzruszylam na maxa
Jestes wielka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia, dzięki Tobie, zapamiętam ten Dzień Kobiet na długo...jesteś niesamowita, taka pozytywna i spokojna pomimo tego syfu jaki Cię spotkał...żałuję,ze nie mogę cię spotkać w realu...dostarczylas nam wczoraj solidnych wzruszeń i dziękujemy Ci za to! <3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum