Tym razem zapraszam wszystkich do ARBORETUM w Wojsławicach do Filii Ogrodu Botanicznego Uniwersytetu Wrocławskiego. Można spędzić cały dzień w przepięknym ogrodzie przy pełnej palecie kolorów cudnej roślinności. Raj dla oczu i powonienia.
[ Dodano: 2012-05-23, 10:23 ]
A oto co moje oczy ujrzały:
[ Dodano: 2012-05-23, 10:25 ]
cd.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Ah... rododendrony. Krzysztofie, dziękuję, że moje oczy też mogły to ujrzeć
Teraz wiele roślin przepięknie zakwita. Rododendrony mają tyle kolorów, asz...
Dziś widziałam rozkwitnięte piwonie. Uwielbiam te kwiaty i ich zapach.
I w ogóle wieczorem unosi się tyle zapachów przepięknych ... eh... nie ma to jak maj
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Zdjęcia piękne
Witaj Krzysiu.
Ciekawy jestem jak się czujesz... ja powoli przestaję smarkać i kaszleć, ale to chyba dlatego, że obiecałem zabrać się ostro za leczenie...
Dlatego moje zdrowie doszło do wniosku, że nie ma co się wygłupiać i nie chce dać mi szansy na realizację postanowień... z czym niby pójdę do lekarza?.
Romuś, załoga pontonu czuje się dobrze... no może trochę się stresuje nasza Małgosia 43 zbliżającymi kontrolnymi, ja czekam na histo... po małym zabiegu... chętnie byśmy dokończyli ten spływ tak nagle przerwany przez pogodę... Pozdrawiamy serdecznie
[ Dodano: 2012-05-24, 10:20 ] JustynaS1975, Tarnowianka,
- dziękuję za odwiedziny i miłego dnia drogie Panie
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Witaj Krzysiu
Wróciłbym na ten spływ już w tej chwili...
Myślę że te trzy dni to jednak za mało... następnym razem nie dam się tak łatwo wyciągnąć do domu, to był błąd...
Krzysu.
W dniu Urodzin wszystkiego czego możesz tylko sobie zamarzyć, a przede wszystkim zdrowia, zdrowia, zdrowia.
O faktycznie, Krzyś miał wczoraj urodziny
Romku wielkie brawa za spostrzegawczość
Tak więc i ja dołączam się do życzeń
Krzysiek wszystkiego co najlepsze, dużo uśmiechu i zdrowia oraz ciągłej wiary w lepsze jutro
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
roman1130, Kochani, miło jak nasz Romuś jest zawsze na posterunku, czuwa i dzielnie nas wspiera... Anelia, vicctory, Dziękuje za przyłączenie się do tych uroczych życzeń... a latka lecą
Od nas również Sto lat, sto lat . Wszystkiego najlepszego i wiadomo duuuuuużo zdrowia .
A rododendrony i nie tylko piękne. Piękniejsze tylko w Parku Zdrojowym w Szczawnie-Zdroju (moim zdaniem).
Pozdrawiam Ciebie i Beatę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum