- ratunku od wczoraj brak neostrady i tak ma być do jutra - teraz włączyli ale czy już na stałe?)
roman1130 napisał/a:
aby zrobić w środę porządne badania
- i nici z tego bo godzine temu dostałem telefon, że wyników jeszcze nie ma więc i wizyta odwołana (może czwartek? ale to też niepewne i burzy moje plany wyjazdu już w czwartek do Wieliczki, potem odwiedziny u Eli (Tarnowianki) i wieczorkiem do Gazdy
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Krzysiu wlazłem zostawić swój znak, że ciągle jestem z Tobą,,,
Trudno my planujemy życie weryfikuje te plany, ale tak czy inaczej nie poddamy się...
Krzysiu nie umawiałem się z Tobą bo mam pasażerki i związane z tym obowiązki, ale pamiętaj, że jadąc w kierunku Krakowa jest zjazd z A4 w kierunku Alwerni, i jest dokładnie z tego zjazdu do mnie do domu 4 km.
W przeciwnym kierunku zjazdu nie ma (sic)
Mam nadzieję że jutro będzie info o wynikach badań, kciuki trzymamy nadal
wlazłem zostawić swój znak, że ciągle jestem z Tobą,,,
Romuś ogromne dzięki... DCO odwołane bo wyniki przez "najdłuższy weekend nowoczesnej Europy" przesunięte... zlotu nie mogę zawalić i jadę, a co mi tam... Wyjazd według planu: jutro z rana do Wieliczki ( skok pod ziemie) dalej do Tarnowa z wizyta do naszej Forumowiczki i wieczorkiem u Gazdy... i czekamy na Was... a ze zjazdu z A4 skorzystam innym razem
[ Dodano: 2012-05-09, 14:25 ]
JustynaS1975 napisał/a:
ale ja lubię kurczaka w curry
- ja też uwielbiałem kurczaka z curry i tak trochę nie po męsku; prosiłem zawsze na rożnie w Mielnie, pierś z kurczaka (bo tak lubię i już), na co pan kiedyś powiedział; zapraszam zawsze na gratisowego kurczaka (pierś) bo wszyscy chcą tylko nogi... Powiem tylko jedno, nie wiedzą faceci co dobre!
[ Dodano: 2012-05-09, 14:30 ]
I zaległe zdjęcia z chłodnej majówki w Dusznikach Zdrój - 6 maja
[ Dodano: 2012-05-09, 14:32 ]
oraz
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Krzysiu
Nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z Twoich wyników...
Oby tak dalej, bądź zawsze zdyscyplinowanym pacjentem, pokaż wszystkim jak bardzo się to opłaca...
Co prawda kąpiel w Popradzie nie była najlepszym pomysłem...ale niekiedy musimy popełniać błędy zupełnie świadomie.
Jeszcze raz serdecznie gratuluję i jak inni śpiewam 100 lat
JustynaS1975,
- Justynko dzięki wielkie i same dobre informacji od Ciebie proszę... jak tam w pracy, błędów już mniej... trening czyni mistrza wiec już na pewno jest wszystko dobrze... pozdrawiam serdecznie
roman1130,
- Romuś, no i zdradziłeś naszą tajemnice; kąpieli w Popradzie. Dobrze, że to nie czyta moja pani dr. bo na moje przeziębienie dopiero by mi dała...wszak Ty i ja musieliśmy ratować honor załogi pontonu gdy uwięziły nas tyle razy głazy rzeczne... a tak groźnie to i na drodze nigdy nie bywa jak na tej szalonej górskiej rzece... nieprawdaż?... dzięki za odśpiewanie sto... i Tobie tego samego Bliżniaku życze
... ehh ... wczoraj się postarałam i chyba za bardzo się nie zbłaźniłam ...
Wczoraj mieliśmy trochę dyskusji i śmiechu związanych z wiadomością o dziewczynie (no kobiecie), która przyszła na maturę z WOS-u, pomylili arkusze i ona dostała maturę z fizyki, i dopiero po kilku dniach się zorientowała, że zdawała maturę z fizyki zamiast z WOS-u
Na razie próbuję ogarnąć czas, muszę się na nowo zorganizować, bo zaczyna mnie go brakować
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Justynko, jestem pełen podziwu dla maturzystki...
Tempo ma całkiem niezłe, po kilku dniach zatrybić co ma wspólnego Kaczyński z optyką lub równią pochyłą...
Krzysiu wychodzi na to że ja też mam niezłe opóźnienie... dopiero teraz zaczyna ujawniać się moja przygoda z mokrymi butami i Popradem...
Mam nadzieję, że nie będzie to trwało zbyt długo...
Pozdrawiam serdecznie
to co u nas najmilsze czekanie na wynik histopatologiczny.
Krzysztofie, to czekamy razem z Tobą. A w naszym towarzystwie będzie Ci wyjątkowo miło
roman1130 napisał/a:
Justynko, jestem pełen podziwu dla maturzystki...
Tempo ma całkiem niezłe, po kilku dniach zatrybić co ma wspólnego Kaczyński z optyką lub równią pochyłą...
Krzysztofie, pokazałeś nową jakość. Zastanawiałam się jak można pomylić WOS z fizyką. Ale skojarzenie polska polityka i równia pochyła to jednak nie jest takie odległe.
Pozdrawiam Cię przemiło w ten słoneczny dzień.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Ale skojarzenie polska polityka i równia pochyła to jednak nie jest takie odległe.
- i tu Justynko zgadzam się z tobą absolutnie. To już nie jest równia pochyła to otchłań, czarna straszna dziura. Kiedyś jeszcze liczyłem, że to się zatrzyma na dnie ale tego dna chyba nie ma i nie będzie jeszcze długo...
Miłego dnia Justynko
kmis757,
Witam Krzysiu zal mi Ciebie ,biedny Ty ale znajac Twoja moc wierze,ze za niedlugo bedziesz juz jak ten skowronek rzeski.Tego z calego serducha Ci zycze.Ja 12.06 mam kontrole i mam nadzieje,ze nic zlego sie nie dowiem -oby!!!! Pozdrawiam i buziaki zostawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum