roman1130,
- wielke dzięki Romuś. Wmawiam sobie, że to z przewiania ale trochę boje się ... Wczoraj miałem lekką gorączkę, boli mnie, ale tylko jak dotykam, cały bok od szczęki do kości barkowych i swędzi skóra (jest jeszcze inna od lamp i twarda szyja jak to u nas po radio...). A może to po leczonym zbyt delikatnie zapaleniu krtani z przed 2 tygodni. Za 2 dni MR i nie darował bym sobie aby nie mieć w terminie i przed zlotem wyników. A na zlot też nie wyobrażam sobie aby nie jechać. Miłej niedzieli.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Dzięki Soniu za odwiedzinki. Właśnie wróciłem z miłego wieczornego spacerku. Och jakby się chciało takiej pogody na zlot. Patrzę co nowego u Was wszystkich i zaraz znikam. Do miłego - Pa.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
sonia21,
Wybacz soniu21, że nie odpisałem wczoraj ale tak jak piszecie z Romanem o pracy internetu to dość, że wszedłem wczoraj na chwilę to jeszcze zaczęła mi fiksować neostrada. No i co z tego, że mam 10Mb/s, chodzi jak pisze Romuś wolniej od starowinki i ciągle się zacina/zawiesza.
U mnie samopoczucie dość dobre. Unikam tego, od razu letniego, mocnego słoneczka i czekam na 9-tego na wyniki MR no a przede wszystkim na zlot. Pozdrawiam serdecznie.
Witaj Krzysiu.
Wychodzi na to że zaniedbania wychodzą na jaw, patrząc się na pierwsze zdjęcie rozpoznałem Krynicę...
Jest mi po prostu wstyd, że strony z których pochodzę są dla mnie białą kartą, żona wekend majowy spędzała w Kudowie, Wambierzycach, w Polanicy, Bardzie... a ja siedziałem w domu...
Do zobaczyska na zlocie, ale pamiętaj aby zrobić w środę porządne badania, abyś miał czym zaimponować nam wszystkim.
Pamiętaj że będziemy trzymać kciuki za Ciebie i niech Moc będzie z Tobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum