Witaj Krzysiu
widzisz jaki ten świat mały znam Kłodzko , Bystrzyce , Polanicę - Zdrój , Duszniki -Zdrój , Kudowę - Zdrój , Lądek - Zdrój i takie tam piękne są te okolice
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Witaj Krzysiu.
Oglądałem stare zdjęcia i doszedłem do wniosku, że moja Pani częściej bywała w moich stronach niżeli ja.
Ona jako nauczycielka jeździła z dzieciakami na wycieczki, ja zwyczajnie nie miałem czasu, mam jakieś zdjęcia z okresu kiedy chodziłem do szkoły, ale w porównaniu do swojej Szefowej to siedziałem za piecem,
Trochę przykre.
Pozdrawiam Przedświątecznie
Tylko proszę nie tak jak to "Polak potrafi" i czytam w "Wspomaganie konwencjonalne leczenia onkologicznego", w wątku "Aspiryną w Raka?" : mój tata zażywał po 3 tabletki dziennie... i i tak zachorował na raka
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Krzysiu cieszę się że spotykam ę w wielu wątkach... ale niekiedy chciałby zobaczyć co nowego u Ciebie
Pozdrawiam
No widzisz Romuś, czasem jak szewc bez butów, czasem go pełno a o sobie... Jak pisałem do Pandy: "nie chwal dnia...". Mój zamiar był taki, aby po MR: 24 IV a wyniki i wizyta kontrolna przed samym zlotem, chciałem wtedy zdać relację na wątku aby inni mieli porównanie co i jak się z nami dzieje w kolejnych miesiącach po leczeniu. Wczoraj było po naszemu: "jako tako". Dziś obudził mnie ból szczęki a rano boli mnie już cała szyja aż po samą kość barkowa. Wystarczył moment nieuwagi i już coś się przyplątało. Zapewne zawiało mnie bo od wczoraj znów pochmurno, buro i pada. W poniedziałek odbieram wyniki na DCO, te które zawsze zabieram na wizytę od 11 miesięcy. W ten sposób wykryto u mnie, jak już pisałem wcześniej, niedoczynność tarczycy ( późna oznaka uszkodzenie tarczycy po radioterapii - 6 m-y po leczeniu). Obecnie po stosowaniu Euthyrox N 100 i comiesięcznych wyników TSH widać, że lek właściwie dobrany i do łykania do końca "świata".
To wszystko to pikuś w stosunku do tego co za nami i oby tylko takie były problemy Romuś. Już za chwile zlot i mam nadzieję, że będzie czas na porozmawianie z wszystkimi i o wszystkim. A teraz zaglądam i w miarę możliwości śledzę życie na naszym forum. Miłego weekendu, pozdrawiam Ciebie Romuś i wszystkich Forumowiczów. Krzysztof
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Witaj Krzysiu.
Zdecydowanie lepiej się poczułem, podsyłam Ci swoją energię...może choć trochę ulży Ci w bólu i gorszym samopoczuciu.
Myślę że zjazd poprawi wszystkim nastroje i spowoduje, że będziemy mieć siły do dalszych potyczek.
Spokojnej Niedzieli i dużo słońca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum