Nie mogę patrzeć jak taki porozbierany siedzisz, a za oknem
- to Ci się Joasiu udało
- 'mikojał' przez 'j', to ze mnie może jakiś jest... ale święty to już sprawa dyskusyjna... a serce u mnie zawsze gorące - topi wszystkie lody
[ Dodano: 2012-12-06, 11:32 ]
małgosia_43 napisał/a:
Znaczy Mikołaj
Święty Mikołaj przeciska się przez komin do dziecięcego pokoju, aby zostawić prezenty. Zamiast dziecka, zastaje śpiącą, nagą, ponętną blondynkę. Mówi do siebie:
- Jeśli wykorzystam okazję, to nie będę mógł wrócić do nieba. Jeśli zaś tego nie zrobię, to - Mikołaj spogląda na swoje spodnie - jak się przecisnę przez komin z powrotem na dach?
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
KlaWik,
- bardzo serdecznie i goraco dziekujemy za pamięć i ślemy samych słonecznych (choć mrożne) dni...
Ps. A pomyśleć, że wracając z Warszawy przejeżdzaliśmy przez Żabia Wolę
jo_a napisał/a:
Domalować Ci? <cycki?>
- to zarezerwowane dla Gazdy
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
I teraz poczułam ukłucie w sercu. Przejeżdżacie prawie pod moim oknem i nie pomyślicie, żeby choć na chwilkę do mnie wpaść. Nieładnie, bardzo nieładnie .
_________________ KlaWik