jadźka49,
- dzięki ogromniaste Justynko... zawsze sobie powtarzam co dnia, że jest dobrze i nic mi nie jest... a jak boli tu i tam to zwalam na lata lub pogodę... i mam nadzieje...
Bluesy napisał/a:
To ja poproszę spotkanie
- jo_a, na pewno zadba o to, żeby się odbyło a reszta zależy tylko od Was samych... powodzenia i powiadam Wam; warto utrwalać więzi...
[ Dodano: 2012-11-29, 10:49 ]
- a teraz łamie nmie w stawach... idzie zima
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Oczywiście Krzysiu Ciebie też lubię ogromnie, żeby nie było
- łał... ja też bardzo, że bardziej
jadźka49,
Justynko, a ty nie "rechocz"... żaby już spią a jutro lepimy bałwana... to bardziej pewne niż konieć Świata 21 XII
Richelieu,
- dobre to (Eskaes)... widzisz, nawet JustynaS1975, rozśmieszyłeś ale zapewniam Ciebie, że uśmiech Justynki taki w realu, to jest coś; och... ach...
małgosia_43 napisał/a:
trudno zima....
- Małgosiu ale Święta zapowiadają się prawdziwie białe i pierwsze białe dla Magistra.Romka
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Nie ma co wybaczać to takie "komary", wiadomo szczeniaczki w domu są traktowne jak małe dzieci, a zwłaszcza jak gubią zęby (nasz jest szczerbaty, aktualnie zgubił dwie dolne jedynki-szkoda, że nie da sobie zrobić w uśmiechu zdjęcia )
5 XII: Międzynarodowy Dzień Wolontariusza...
Dziękujemy;
- za to, że jesteście przy nas gdy tego potrzebujemy
- za Wasze
- za Wasz uśmiech
- za Waszą pomoc
- za Wasze oddanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum