Kochani, działamy,żyjemy- jedni lepiej inni gorzej. Świat się kręci dla jednych, zatrzymuje dla drugich. Spotykamy się nieprzypadkowo. Jest w tym jakiś cel.Pewnie tam na górze ktoś ma jakiś plan.
Ważne,że możemy się spotkać choć wirtualnie i potrzymać się za ręce... Wesprzeć kiedy trzeba, popłakać razem i razem się pośmiać Gdy czegoś nie wiemy, ktoś inny wytłumaczy, pokieruje. Gdy wiemy więcej- poradzimy co robić. Najważniejsze,ze nie jesteśmy sami.
Dziękuję,że Was mam
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Kochani, działamy,żyjemy- jedni lepiej inni gorzej. Świat się kręci dla jednych, zatrzymuje dla drugich. Spotykamy się nieprzypadkowo. Jest w tym jakiś cel.Pewnie tam na górze ktoś ma jakiś plan.
Ważne,że możemy się spotkać choć wirtualnie i potrzymać się za ręce... Wesprzeć kiedy trzeba, popłakać razem i razem się pośmiać Gdy czegoś nie wiemy, ktoś inny wytłumaczy, pokieruje. Gdy wiemy więcej- poradzimy co robić. Najważniejsze,ze nie jesteśmy sami.
Dziękuję,że Was mam
Luika
Podpisuję się pod Tym co piszesz całym sercem pod każdym słowem...
Dodam od siebie i przytoczę cytat " Wszystko co spotykasz na swej drodze życia, ma Cię uczyć bardziej kochać..."
Oraz " Wiara jest zaufaniem Bogu nawet w cierpieniach..." J.Twardowski
Dziś nie mogłam spać i rozmyślałam
Weszłam na swojego bloga i napisałam:
„wszystko co spotykasz na swej drodze….” – to nie jest przypadek. To tak miało być. Może by nauczyć nas lub tych których spotykamy jak żyć? Jak walczyć? Jak dźwigać ciężar? Jak się uśmiechać?
Idąc tą drogą, którą przyszło mi iść spotkałam wiele wspaniałych ludzi. Całkiem obcych czasami a jakże pomocnych. Wiele mi pokazali i dużo nauczyli. Mam nadzieję,że i ja wniosłam w ich życie trochę światła )))
I myślę,że właśnie po to tu jesteśmy, by.... podzielić się sobą ))
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
Dziś nie mogłam spać i rozmyślałam
Weszłam na swojego bloga i napisałam:
„wszystko co spotykasz na swej drodze….” – to nie jest przypadek. To tak miało być. Może by nauczyć nas lub tych których spotykamy jak żyć? Jak walczyć? Jak dźwigać ciężar? Jak się uśmiechać?
Idąc tą drogą, którą przyszło mi iść spotkałam wiele wspaniałych ludzi. Całkiem obcych czasami a jakże pomocnych. Wiele mi pokazali i dużo nauczyli. Mam nadzieję,że i ja wniosłam w ich życie trochę światła )))
I myślę,że właśnie po to tu jesteśmy, by.... podzielić się sobą ))
Mocno Was przytulam do serca
i to jest kolejny dowód, że "takie sprawy" Nasz rozum nie jest w stanie ogarnąć...Tylko sercem możemy je przyjąć...połączeni z Bogiem
W cierpieniu możemy wydobyć z siebie diament, szlifując go cierpliwie, by powstał piękny brylant...Czeka mnie ciężka praca... Warto!!
i to jest kolejny dowód, że "takie sprawy" Nasz rozum nie jest w stanie ogarnąć...Tylko sercem możemy je przyjąć...połączeni z Bogiem
---
A jak ktos nie wierzy w zadnych bogow to z kim ma sie polaczyc ?
Stefanku wzruszyłeś mnie tymi słowami, więc odpowiem.Trzeba wierzyć w dobre jutro, coś zaplanować i co więcej zrealizować te plany dbać o siebie i najbliższych, pozwolić sobie na odrobinę luksusu, cokolwiek to znaczy!!! Pozdrawiam Ania
Agati, patrz, czytaj, mów. Ucz się i ucz nas. I proszę, Nie bój się
Najważniejsze ,że możemy wspierać się wzajemnie, to ważne dla każdego z nas ;*
Stefanek, ja wierzę w Boga, wierzę w Dobre Anioły.... Mój Anioł Stróż jest najlepszy (choć nie uznaję kościoła jako instytucji) Jeśli nie wierzysz w Boga, to pracuj zwyczajnie nad sobą i bądź tym diamentem ;****
Stefanku wzruszyłeś mnie tymi słowami, więc odpowiem.Trzeba wierzyć w dobre jutro, coś zaplanować i co więcej zrealizować te plany dbać o siebie i najbliższych, pozwolić sobie na odrobinę luksusu, cokolwiek to znaczy!!! Pozdrawiam Ania
Czas zrobi swoje.
Zmiecie nas ze sceny.
Dlatego każdy, tak jak potrafi najlepiej powinien zagrać swoją rolę.
Jestem wart tyle, ile mogę ofiarować innej osobie(innym osobom).
Prawie zawsze niedole dzielone wespół z innymi, jednoczą ludzi.
Ten kamień -ten szlachetny kamień to- tylko kamień.
Tylko i aż, bo to Nasz Kamyk.
Dźwigamy go, każdy z osobna i tym samym szlifujemy, tak jak jesteśmy w stanie każdy swoją miarą się do tego przykłada, aż powstanie brylant.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum