Kochani, strasznie dziękuję za te wspaniałe wpisy...... Czy można poryczeć sobie trochę ze szczęścia? hehehehe łzy w oczach mi się zakręciły ze wzruszenia
Ja myślę,że każdy, kto komuś choć trochę pomoże jest NIESAMOWITY Warto BYĆ, warto ŻYĆ, warto walczyć WIEM o tym
Wiecie, to forum jest niesamowite Ludzie się wspierają, pomagają a przedewszystkim ROZUMIEJĄ!!!!
A co u mnnie? Jak zwykle zaszalałam i zmieniłam miejsce pobytu Porwała mnie moja siostra razem z moim zwierzyńcem i u niej "zimuję";) Dajcie spokój co za życie? Teraz się tułam jak cygan A ja zawsze marzyłam o domku na wsi , przy jeziorku z gromadką zwierzątek pod bokiem.... może mały pensjonacik? Agroturystyka? ehhhhhhh rozmarzyłam się nieco )))
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Luiko, Nothing happens unless first the dream
Marzenia masz, to z Twoją wiarą osiągniesz wymarzony cel. Wykorzystaj to co w Tobie jest najlepszego, z czego korzystałaś w czasie leczenia i widzę, że nadal masz i korzystasz. Wszystko przed Tobą.
Ucałowania
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Luiko, Nothing happens unless first the dream
Marzenia masz, to z Twoją wiarą osiągniesz wymarzony cel. Wykorzystaj to co w Tobie jest najlepszego, z czego korzystałaś w czasie leczenia i widzę, że nadal masz i korzystasz. Wszystko przed Tobą.
Ucałowania
Luiko zgadzam sie z Justyna w 100%, jestes niesamowita! Trzymaj tak dalej, marzenia sa po to zeby marzyc i je realizowac, czego Ci życze z calego serca, aby mareznia z agroturystyka staly sie faktem
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Luiko jak dobrze słyszeć że u Ciebie wszystko dobrze. Wyrwałaś się z tamtego świata bo tu jestes potrzebna i masz niejedno do zrobienia.. Ściskam " Wieśniaro"
pozazdrościłam Ci wsi o której pisałaś niegdyś
i postanowiłam pomieszkać na wsi!
Wszystko już postanowione, wypowiedzenie w pracy złożone i z wiosną zmianiam lokum. Będą zwierzaki i będzie ogródek oraz przetwory owocowe na zimę....
Jak się zorganizuję, to zapraszam na rekonwalescencję i rekreację na moją wieś
Cieszę się, że u Ciebie ok.
Dobrze poddać się czasem opiece bliskich i przestać zgrywać "Zosie samosie" i twardzielkę.
Dziewczyny wiecie jak to jest z marzeniami? Zwyczajnie się spełniają Jak byłam małądziewczynką, to jechałam z Tatkiem do Olsztyna i na górce zobaczyłam dom, "jak ja bym chciała tam mieszkać na tej górze"-pomyślałam. Dziś własnie na tej górze mam działkę i swoją wieś, obok tego domu. Kiedyś myślałam "chciałabym w końcu poleżeć i pachnieć" i.... o zgrozo moje marzenie się też spełnił0.... rok 2010 to rok leżenia i pachnienia hehehhehehe i choć nie do końca było takie to spełniło się Kiedyś chciałam mieć doga - mam. Chciałam aby moja Mała córeczka była podobna do swojej ślicznej cioci -JEST (choć już urosła to dalej taka sliczna) i co tu dużo mówić?
Teraz myślę o wygranej w lotto (już nawet rozplanowałam wydatki hihihihih) no i oczywiscie agroturystyka. Dam radę ))))
Marjanko, Ty to działasz dziewczyno! Piszę się oczywiście na wiejskie odwiedziny, tylko ja zapsiona jestem i jeden mały "kurczaczek-cycek" chihuahua jest zawsze ze mną )) Nie wiem czy zniosłabyś tego szaleńca hehehehe.
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
Luika, po wpisie na wątku żałoba, postanowiłam przeczytać wątek Twojej choroby - jesteś NIESAMOWITA!!! Fantastyczna kobietka!! Taka pełna optymizmu - dziękuję że dane mi było poczytać o Tobie.... Trzymaj się cieplutko
Luika co prawda nie jestem chora na czerniaka, ale przeglądam wątki o czerniaki. Gdy Ty się pojawiasz na forum, to wnosisz pozytywne światełko. Człowiek od razu się uśmiecha.
Pozdrawiam Cię serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Dziękuję Justynko za miłe słowa ;*Strasznie mi miło,że o mnie pamiętacie
Własnie miałam odnaleźć swój wątek ale zobaczyłam,że dużo nowych wątkow się pojawiło.... Na całe szczęscie jesteśmy wsród swoich i razem DAMY RADĘ!
U mnie spokój. Trochę się podziębiłam, bo na chwilę życiowego doła złapałam ale juz się otrząsnęłam i jest co raz lepiej.
Mam plany aby w kwietniu wyrwać od onkologów badania, bo już dawno ich nie robiłam
Także działam!
Nie wierzę w to co przeczytałam,czyli jednak cuda sie zdarzają!!!Dziękuję Ci kochana za Twoje wpisy,biorę się za siebie i tez stawię czoła temu przeklętemu czerniakowi,który chciał mnie zdusić.Koniec użalania sie nad sobą.Trzymam kciuki za Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum