Witam wszystkich serdecznie, chcę z Wami podzielić moimi spostrzeżeniami. Od kilku dni systematycznie spada ilość tematów i postów na Forum.
Ciekawe co jest tego przyczyną?
Od kilku dni systematycznie spada ilość tematów i postów na Forum.
Nie mi oceniać statystykę. Jeśli tak jednak jest, to trzeba spojrzeć na 'nowe osoby', zaglądające na Forum, oczami Pacjenta Onkologicznego i ich wystraszonych do granic możliwości; członków Rodziny.
Odpowiedz nasuwa się, choćby wtedy; czemu chwalimy swoich Lekarzy i Personel na 'wszystkich szczeblach' Onkologii?
Wiem, że jest to kij w mrowisko; ale ja zauważam za dużo "Czyścicieli Forum", których odpowiedzi są często; bardzo szorstkie, "ponad-fachowe" i nic nie wnoszące dla zainteresowanych. Chcą pomagać, pięknie, ale powinni oni brać przykład ze wspaniałej pracy naszych Administratorówi Moderatorów.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
Kmis,
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Wydaje mi się że relacje starszych Użytkowników z najmłodszych są cały czas na tym samym poziomie. Ja w każdym razie nie zauważyłam aby byli inaczej traktowani. Użyłeś dosyć ciekawego sformułowania "Czyścicieli Forum" co w/g Ciebie to oznacza?
Pojawiłeś się o godz. 15,54 na Forum; nie przedstawiłeś się, nie zadałeś sobie trudu założenia jakiegokolwiek tematu, tylko po to żeby nam członkom Forum naubliżać. Takim osobom, "szczeniacko anonimowym" dziękujemy.
Ps. Drodzy Forumowicze: na tym rozmowę z tym panem proszę uznać za zakończoną i proszę ignorować jego wpisy.
Uczestnik Forum; onkologiczny.
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
nie zadałeś sobie trudu założenia jakiegokolwiek tematu
Skoryguję: zadał sobie taki trud (co niestety było jednoznaczne z uprzejmą prośbą do Moderacji o posprzątanie tegoż).
Ale chyba lepiej byłoby, gdyby przedtem raczył trochę rozejrzeć się po miejscu gdzie się znalazł
i poza Regulaminem Forum (wraz z jego zrozumieniem) zajrzał także np. tutaj ...
kmis757 napisał/a:
mat, to od m...ła?
(masz za to 'pomógł')
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Jestem na forum od niedawna, praktycznie po śmierci taty codziennie je odwiedzam,trochę piszę, staram się pomóc a w zamian otrzymuję wsparcie duchowe tak bardzo mi teraz potrzebne. Mogę śmiało powiedzieć że to forum pomaga mi przetrwać trudny okres żałoby,DZIĘKI WIELKIE ŻE JESTEŚCIE!!!
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
forum żyje. Dzięki Wam, Moderatorom, Adminom i Lekarzom, Przyjaciołom i wszystkim, którzy piszą. przypuszczam, za masa niezalogowanych tu zagląda, bo nasze Forum jest wyjątkowe. nie znam statystyk, ale jest jak w życiu: czasem coś się wydarza częściej, czasem rzadziej. Keine Panik
witam
dołączyłam dopiero dzisiaj do forum, zachorowałam w styczniu, czytałam Was i nie żałuję a wręcz przeciwnie z Wami dochodzę do siebie
Mam klika pytań z którymi nie mogę sobie poradzić i mam nadzieje, że ktoś z Was mi pomoże
Mam ogromny szacunek do osób z tego forum. Zwłaszcza do DSS (nadal pamiętam zdrowy rozsądek w ocenie pewnej fundacji, mnie tego rozsądku wtedy zabrakło i cieszę się, że DSS nieświadomie otworzyła mi oczy - dopiero później trafiłam na forum ze względu na mamę).
Sama piszę bardzo rzadko, zrywami, tak samo zrywami podczytuję. Nie umiem inaczej, bo za bardzo przeżywam choroby nawet te opisywane w "wirtualnym świecie". Można mieć tylko nadzieję, że coraz rzadziej będą przybywać chorzy i coraz więcej będzie szczęśliwych zakończeń.
Myślę, że miarą tego forum jest jego jakość, a nie ilość postów.
Pozdrawiam
Ja też dołączyłam stosunkowo niedawno (dwa dni przed odejściem mojego tatusia), ale bycie na forum, rozmowa z ludźmi daje mi poczucie spokoju. Ktoś by pomyślał, że teraz powinnam się od tego odciąć, nic bardziej mylnego. Rozmowa na forum pozwala mi przetrwać trudny okres żałoby, a jeśli jeszcze mogę pomóc (rozmową, doświadczeniem, słowami otuchy) mam poczucie że odejście taty nie było takie bezsensowne. Wiem że mój tatuś byłby ze mnie dumny
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum