Komentarze dotyczące => tego wątku <=
Bluesy, bardzo cię podziwiam, jaką ty masz siłę walki, dziękuję ci za ciepłe słowa i będę jeszcze czekać na nowe . Tobie życzę z całego serca zdrowia, dobrych wyników i pogody ducha. Marysia5
Marysiu, nie bój się. Trzeba z nadzieją patrzeć w przyszłość i wierzyć,że wszystko ułoży się jak najlepiej. Pisz, jak będziesz miała nowe wieści albo jakieś wątpliwości do wyjaśnienia. Wszyscy tutaj was wspieramy i wszyscy wierzymy w powodzenie leczenia i żadnych innych myśli nie dopuszczamy
pozdrawiam
Wiki
Wiki, bardzo dziękuję za wsparcie duchowe, odezwę się na pewno jak będzie po badaniu i podam wyniki, a jeśli będą wątpliwości wcześniej to wcześniej. Denerwuję się że to tak długo trwa i ten okropny gad rośnie w siłę. Czytałam twoje wypowiedzi, że tabletki w programie otrzymuje się bardzo szybko, myślę że i u nas tak będzie.Pozdrawiam serdecznie i też trzymam kciuki za wasze zdrowie. Marysia5.
Witaj Jermal.
Waśnie dzisiaj mąż pojechał na oddział i zacznie się ta nasza droga kalwaryjska. Jak będę coś wiedzieć, to zaraz się z wami podzielę. Chcę wierzyć że będzie dobrze.Na razie pozdrawiam ciepło. Marysia5
Witaj Marysiu
Będzie napewno dobrze i tego się trzymajmy, ja wciąż żyję taka nadzieja w związku z moim ukochanym tatusiem, i to pomaga mi dalej funkcjonować. Przytulam Cię mocno do serca, trzymam mocno kciuki
Marto - bardzo dziękuję za wsparcie duchowe, oby tak było. Wam też z całego serca życzę, aby przywrócono lek i aby zadziałał, jestem z Wami myślami i pozdrawiam serdecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum