A więc tak, dostałam rentę do 31.05.2012, więc uff, kamień z serca.
Pani lekarz orzecznik była tych bardziej ludzkich, co prawda zaliczyła kilka "wpadek" między innymi zwracając się do mnie per "dziecko" (ale to pikuś), a następnie po tym jak zobaczyła jakie leki przeciwbólowe biorę, zapytała dlaczego a potem dodała zaraz, że na pewno jestem od nich uzależniona i powinnam iść do psychiatry na jedną prywatną wizytę ( i tu padło nazwisko jakiegoś lekarza) to mi się polepszy...
Nie będę tego komentować, bo szkoda moich i tak już nadwyrężonych nerwów.
, a następnie po tym jak zobaczyła jakie leki przeciwbólowe biorę, zapytała dlaczego a potem dodała zaraz, że na pewno jestem od nich uzależniona i powinnam iść do psychiatry na jedną prywatną wizytę ( i tu padło nazwisko jakiegoś lekarza) to mi się polepszy...
No ok, pani doktor byłą bardzo obojętna i nic nie powiedziała, ale pani doradca zawodowy zapewniała mnie, że z nowotworem każdy jakiś stopień dostaje. Decyzja pocztą w każdym razie.
Ja również gratuluję!
P.S.
Zaraz po operacji dostałam rentę na 1-rok z całkowitą niezdolnością.Po roku znowu komisja (przepychanki słowne z lekarką,stres i ogromne nerwy) decyzja 1-rok z częściową niezdol.
Trzeci raz nie stawałam.Szkoda mojego zdrowia.
Pozdrawiam
Dla mnie to jest wciąż nie zrozumiałe, bo kto jak kto, ale lekarz powinien chyba chorego człowieka zrozumieć. Ale może się mylę.
Tak jeszcze, żeby różowo nie było, okazało się, że nie wiadomo skąd, mam dodatni antyHBS i muszę się znów wybadać i pomyśleć (choć to chyba nie do ustalenia), gdzie ewentualnie sprzedano mi to cudo..
Tak jeszcze, żeby różowo nie było, okazało się, że nie wiadomo skąd, mam dodatni antyHBS i muszę się znów wybadać i pomyśleć (choć to chyba nie do ustalenia), gdzie ewentualnie sprzedano mi to cudo..
No ja tez mam dodatni HBs, ale to dlatego, że byłam szczepiona (w szkole). Nie byłaś szczepiona?
Hej zuza
no to Ci zazdroszczę tego spania , u mnie kiepsko jak już pisałam wyniki mężowi wyszły ok , ale choroba chyba wraca zaczyna się od nowa pocić i dalej spada na wadze u mnie ok
pozdrawiam cieplutko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum