Mark, bydzie dobrze, walnę Ci się na jedno kolano, na drugie jakaś chętna. Maciek76 też ma dwa jakby co...
Numer na PW! Nie udawaj ślepca. Mój rozum pragnie wykorzystać Twoją wiedzę w pewnej kwestii i to nie on, to moja kobieca intuicja mi podpowiada, że warto przesunąć o jeden dzień spotkanie
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Mój rozum pragnie wykorzystać Twoją wiedzę w pewnej kwestii i to nie on, to moja kobieca intuicja mi podpowiada, że warto przesunąć o jeden dzień spotkanie
juś
Poznań Główny Stacja główna
Katowice 08.12.12
odj. 05:45
przyj. 12:35,
odj. 07:20
przyj. 12:40
odj. 08:30
przyj. 14:35
odj. 10:30
przyj. 16:39.
A to TYLKO sobota, możesz wpaść i w piątek
Mark, myślałam o wejściu głównym.
Znasz dowcip o lisiczce i zajączku? <puenta: wsadź se ten (cały telefon) w d...> Chciałam zadbać żebyś się nie zgubił, sirotko
Blue Śląskie Koleje są ok, nawet klimę mają i jest czysto. W WC nie byłam... Ale wytrzymasz do NOWYCH KIBLI na dworcu (to tylko półtora godziny).
..., myślałam o wejściu głównym.
Znasz dowcip o lisiczce i zajączku? <puenta: wsadź se ten (cały telefon) w d...> Chciałam zadbać żebyś się nie zgubił, sirotko ...
Znam Katowice, ale knajpy najbliżej Dw. PKP są właśnie od strony pl. Andrzeja ( formalnie ma inną nazwę, ale go zwą Ci co Katowice znają
Mark, nie wiem czy przyjezdni znają Katowice, Ty to wiesz?:P
Jednak zrobili im (Katowiczanom) Funkel nówkę, niech se pooglądają. Zresztą łatwiej dotrzeć z komunikacji do wejścia głównego. Przecież dworcem można przejść na wyjście/wyjście od pl. Andrzeja.
juś, to co w piątek mam Cię odebrać?
kmis757, mają ze mną przerąbane
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum