Normalnie to podaje się miejsce i godzinę, a tu widzę z każdym indywidualnie.
Moi drodzy, bardzo chce dotrzeć, ale mam dwójkę małych dzieci i męża ze 3 tyg. po przeszczepie rogówki.
Nie chce mówić na 100%, na 90% mówię tak, ale ze względu na powyższe dotrę wozem.
Proszę się moją osobą zbytnio nie przejmować i nie zwlekać ze szczegółami, ja się dostosuje do ogółu, ale muszę też liczyć się z moją rodziną.
Czekam na info o ustalonej godzinie i miejscu, dziękuje Państwu za uwagę i zrozumienie
Bluesy, nie mamy daleko, to się do Ciebie chcieliśmy dostosować (normalnie to spotykamy się na kawę [czy tam co] bez ogłaszania).
Decyduję: 08.12.2012, sobota, godzina 16.30, dworzec-wejście/wyjście główne.
Dalej: Camelot. http://www.camelot-katowice.pl/
Reszta dotrze, o której komu pasuje.
PS. Jeżeli komuś coś wypadnie... W sobotę nikt nie będzie miał czasu czytać TU.
PS 2. Ewę chyba poznamy z fotki, "reszta", z którą się nie znamy naocznie ([<anal>fabetycznie] Ania, Asia, Maciek i komu tam jeszcze spasuje), ma mieć telefon przy odwłoku...
Do soboty.
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
Do pubu Camelot trafić można niezwykle łatwo. Wychodzimy na "drugą" stronę katowickiego dworca kolejowego, nie wejściem głównym, tylko od placu .... ( ma taką oficjalną długa nazwę, której przez ponad 20 lat się nie nauczyłem, ale wszyscy wiedzą, że to plac Andrzeja ), po wyjściu na plac mamy po lewej stronie budynek Poczty Polskiej i idziemy wzdłuż do ulicy ( pod górę ). Jak spojrzymy w lewo zobaczymy sklep sportowy ( w prawo będzie ulica Andrzeja i Sąd Okręgowy w Katowicach, a przed nami kamienice ), a po przeciwnej stronie ulicy "kebap". Przechodzimy przez ulicę i idziemy ulicą ukośnie w prawo do góry, to właśnie ul. Batorego ( prowadzi ona w kierunku pl. Miarki ), za apteką patrzymy w prawo, kilka metrów i będzie Camelot.
Bluesy, stronka pubu Camelot po prostu "ciężko" chodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum