Jeśli strona wstępna forum musi już wyglądać koniecznie, jak spis treści podręcznika patomorfologii, to może dorzucić jeszcze jeden dział, w którym pojawiałyby się równolegle wszystkie posty?
Od kilku dni mamy nowe narzędzie - na górze ekranu, po lewej stronie pojawia się panel Menu, dający możliwość wyświetlenia „100 ostatnich postów”.
_________________ Miejsce człowieka jest tam, gdzie jego wolność nabiera pełnego sensu.
Dziekuje za to to forum. Za ludzi - wspanialych, za profesjonalnosc, cieple slowa otuchy i szczerosc. Za wiare, za nadzieje, za pomoc.
Nie moge znalezc pdf do ulotek forum, a bede w klinice torakochirurgii AMG, i w okolicy WCO, moge rozwiescic, rozdac na oddziale...czy moglabym prosic o przeslanie na moj adres mail podany w kontaktach?
Pozdrawiam cieplo
agnieszka
_________________ Niemożliwość jest opinią. Możliwość jest stanem ducha.
Na tym Forum onkologicznym znalazłam się poprzez wyszukiwarkę "Google", szukając info o chorobie mojego serdecznego przyjaciela...
Na codzień jestem baaardzo zapasjonowana prowadzeniem "Forum Integracja",które ma na celu jednoczyć sprawnych z niepełnosprawnymi
Bardzo spodobało mi się Wasze Forum.
Zadecydowałam, że umieszczę odnośniki, do niego, na moim
Druk pliczku ulotek, gdy jedzie się na kilka dni na oddział i można dawać w sposób "celowany" wydaje mi się sensowny - a teraz znowu regularnie będę uczestniczyć w badaniu.
Przynajmniej mi nie sprawia to żadnego kłopotu.
Ale... Ale ja mam na pulpicie gotowy plik do drukowania z przeklejonego wzoru. Teraz nie umiem znaleźć w zasobach forum, żeby podać wzór np Magdzie, mój się rozsypuje formatowo
Może byłoby sensownie dać jakąś informacje na początek, np. w tym temacie, albo jakim gotowcem przyklejonym, a potem jeszcze powtarzać. W końcu informacji potrzebują różne części ciała.
Widzę, ze jest to jakiś problem, bo są dopytujący.
JaInko pozwoliłam sobie wysłać PW do DSS z prośbą o wzór ulotki.
Codziennie jestem w stałym kontakcie z przedstawicielami medycznymi (taka praca) i oni są skłonni pomóc tzn. wręczać w przychodniach pacjentom, namawiać onkologów na wizytę na forum, prosić pielęgniarki o przekazanie, często zainteresowani są osobiście z racji chorujących bliskich. Ja mogę objechać przychodnie onkologiczne i szpital w swoim mieście, CO w Bydgoszczy (leczymy tam czerniaka mojego ojca chrzestnego) i COI z racji wizyt z Mami.
Podobno jestem z tych ... co diabeł nie może to mnie pośle
i pewnie coś w tym jest
Jeśli powiecie mi gdzie znaleźć te ulotki, to ja chętnie tez je zostawię w RCO Bydgoszcz i dam tam rodzinom pacjentów (mam sporo czasu jak mama dostaje chemie )
Witam,
Właśnie wydrukowałam:)Pracuję w aptece,rozłożę w miejscu widocznym, będę informować pacjentów, wręczę przedstawicielom, Oni podadzą dalej:)
Pozdrawiam
Witam, ja... no właściwie już wczoraj zostawiłam ulotki na oddziale onkologicznym na Raciborskiej w Katowicach, a przy najbliższej wizycie w lutym bardziej sie postaram (nie tak w przelocie załatwiając inne sprawy).
Mam prawie identyczną jak Tara wersję ulotkową (bez podkreślenia adresu netowego). Al;e jak komuś przesyłam, to się rozsypuje. Więc może tę Tarową dać gdzieś na stronę pierwszą jako coś cennego.
Ja drukuję na poniedziałek, na radiologię i oddział płucny do CO. Nie wiem, ilu ludziom się przydaje, ale wszyscy chętnie biorą.
Przy okazji pytanie - jak obecnie jest z procentem na organizacje. czy już może nasze forum brać z odpisów jako fundacja?
[ Dodano: 2010-03-11, 20:59 ]
PS. Bo jeśli nie, to ja płacę na warsztaty Simontona (na które już dawno nie chodzę). Może ktoś ma lepszy pomysł?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum